Dnevni horoskop za sredo 16. decembra 2020

Danes horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. decembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 16. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom pazite, da vas določeni ljudje na začnejo izkoriščati, zato pravi čas postavite svoje meje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Danes bo pomembna vaša materialna plat, s padci na tem področju se boste soočali zelo čustveno.

horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 16. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Ludwig van Beethoven, eden največjih glasbenikov
  • sir Arthur C. Clarke, angleški pisatelj, izumitelj in futurolog
  • Philip K. Dick, ameriški pisatelj
  • Benny Andersson, švedski glasbenik
  • Truden Rok, retrofan

Na današnji dan je v Londonu podpisan protokol o nevmešavanju v špansko državljansko vojno. Rodil se je Zoltán Kodály, madžarski skladatelj, muzikolog in George Santayana, ameriški filozof. Umrl je Oskar Hudales, slovenski pisatelj in Ivan Zajc, hrvaški skladatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 16. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite s pomočjo stabilne energije, ki jo prinaša luna v kozorogu odgnati skrbi in uživati življenje s polno paro, vsake toliko pa se spomnite, da vse to, kar dajete, prejemate tudi nazaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju dela vam bo zaradi lune v kozorogu nekoliko lažje, posebno če ste na vodilnem položaju ali v zasebniških vodah. Pazite, kako boste začeli družinski pogovor.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v kozorogu vam bo danes pripomogla k hitrejši realizaciji vaših poslovnih načrtov. Rešitve bodo kmalu na vidiku. Presenečeni boste v pozitivni smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pogovorite se z ljubljeno osebo o zadevi, ki jo skrbi. Če boste dovolj prepričljivi, ji boste izvabili nasmeh in boste tako poplačani za trud. Večer bo malce obremenilen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odpira se vam poglobljeno srčno poglavje. Kaj takšnega niste pričakovali, gre za energijo, po kateri ste nekoč hrepeneli. Zadeve se, očitno prej ali slej postavijo na svoje mesto.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 16. decembra 2020

Priznajte, da ste se v določeni zadevi precej zmotili. Tako bo lažje tudi drugim, ki so ne krivi ne dolžni obstali kar na pol poti in vas čakajo. Zvečer se poglobite v tehtno analizo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovolj časa ste razmišljali in se odločali o določeni zadevi. Pripravite se na spremembe, saj nekdo želi od vas odgovore. Nikar ne odlašajte, saj vam bo žal.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Stvari se boste lotevali z navdušenjem bojevnika in veliko energije, čeprav tudi šibkih trenutkov ne bo manjkalo, ko vas bo prijelo, da bi vse pustili in šli. Izberite najboljšo pot zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali zaradi lune v znamenju kozoroga odločiti precej na hitro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Po pomoč se boste obrnili k bližnjim, ki jim resnično zaupate. Obeta se vam zadeva, ki bo po vsej verjetnosti povezana z vašimi lastnimi interesi. Luna v vašem znamenju vas bo utrdila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v kozorogu vam bo pričarala prijetno delovno vzdušje in vam dala moč, da dosežete tisto, kar si želite že dlje časa. Posvetili se boste tudi nerešenim financam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Postajate vedno bolj nestrpni. Prag vaše potrpežljivosti je izredno visok, vendar tokrat se kopiči preveč negativnih stvari. Vsaj pri delu se spomnite, da še potrebujete neko podporo.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG