Dnevni horoskop za sredo 13. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 13. januarja 2021.

Dnevni horoskop za sredo 13. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse skupaj se bo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Prijaznost je ključ, ki vas lahko reši.

horoskop sreda mlaj
Dnevni horoskop

Danes ob 17.44 uri preide luna v znamenje vodnarja

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi preko spleta. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Danes praznuje Nika Kljun: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Kozoroga v X. hiši. Je oseba, ki je ponosna nase in na svoje dosežke. Vsa vrata v življenju so ji odprta in za večji uspeh potrebujete bistveno manj energije, kot nekateri posamezniki. Tam, kjer ni čustveno povezana, se zna odlično postaviti zase in zahtevati tisto, kar ji pripada. V ljubezenskih odnosih je nežna in polna ljubezni do partnerja. V večini se izogiba prepirom. Njena požrtvovalnost in predanost ne poznata meja, zato ni čudno, da jo okolica velikokrat izkorišča. Besede “ne” praktično ne pozna, sploh kadar gre za njene najdražje.

Njen Mars se je nahajal v znamenju Strelca v 7.hiši. Ostre besede, nervozne akcije ali nestrpnost lahko povzročijo, da naredi stvari, ki jih bo kasneje obžalovala. Ob rojstvu se je njena luna nahajala v znamenju Škorpijona v IV. hiši. Ne mara samote in ne mara ničesar početi sama, zato ji je timsko delo pisano na kožo. Njen Jupiter se je ob rojstvu nahajal v znamenju Ovna, in sicer v XII. Hiši, kar nakazuje na pravično osebo, ki je prijazna ljubezniva in prisrčna. Sreča ji je naklonjena, ko je Sonce na nebu v strelcu, ovnu in levu.

Danes nastopi ob 6.00 uri Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. Mlaj prinaša optimizmem. Osredotočite se nase in na svoje načrte.

Kaj pravi dnevni horoskop, sreda 13. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marco Pantani, italijanski kolesar
  • Orlando Bloom, angleški igralec
  • Wolfgang Loitzl, avstrijski smučarski skakalec
  • Tim Matavž, slovenski nogometaš
  • Liam Hemsworth, avstralski filmski in televizijski igralec

Na današnji dan je v Ljubljani svetovna premiera Offenbachove opere Renske nimfe. Miki Miška se prvič pojavi v stripu. Rodil se je Brane Završan, slovenski igralec, šansonjer in Anton Tanc, slovenski pisatelj, pesnik. Prav tako se je rodil nekdanji alpski smučar Tomaž Čižman. Umrl je Heinz Leinfellner, avstrijski kipar in James Augustine Aloysius Joyce, irski pisatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 13. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzemite si z energijo Mlaja dovolj časa za vse kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite svoj ritem in se poskusite prilagoditi okolici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan bo v katerem luna preide v vodnarja precej naporen, predvsem zato, ker želite vse storiti in urediti naenkrat. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene osebe v domačem okolju vas lahko s svojim načinom komunikacije vržejo iz tira. Dobili boste vse več spletnih vabil za prijeten pogovor, kar vas bo razveseljevalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prizadevajte si s pomočjo Mlaja ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključ dneva prilagajanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo, ki bo popoldne z luno v vodnarju še večja, rešite določena pomembna vprašanja glede vašega statusa. Dan prinaša več razigranosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 13. januarja 2021

Dopoldne, ko bo luna v kozorogu boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste utrujeni in naveličani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uspeli se boste zadržati pri pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in medsebojne odnose. Prijatelji bodo danes ogromna podpora tako v zasebnem kot v poslovnem življenju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. Z Mlajem se lahko posvetite prijetnejšim rečem, morda ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekaterimi sodelavci ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor popoldne, ko luna preide v vodnarja dobro odprite oči in bodite pazljivi, saj bo nekaj čudnih vprašanj, ki vas bodo zmedla.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne poznate vseh spremenjenih okoliščin, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. V ljubezni lahko z energijo Mlaja začneta znova, posebno če si želite izboljšati odnos z ljubljeno osebo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste imeli kljub Mlaju manj energije. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vam prinašajo boljše počutje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da določena oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali.

Preberite tudi: Vas zanima: OBČUTEK SREČE JE ODVISEN OD ZNAČAJA ali LETNI HOROSKOP 2021