Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. januarja do 17. januarja

V ponedeljek boste stopili z optimistično energijo lune v znamenju strelca, ki obljublja predvsem sproščenost. Lažje se boste soočali in odločali, s pridihom kreativnosti, vendar le do 14. 30 ure, ko se luna zavihti v znamenje resnega kozoroga. Usmerjati vas bo začela k delu in zaslužku, občutljivost pa se bo umaknila vstran.

blank

V torek boste z zemeljsko energijo lažje spoznali pravo bistvo in se umaknili nerealnim željam.

Finančna plat vam bo naklonjena in vaši načrti bodo počasi začeli dobivati pravo podobo, tisto, po kateri hrepenite. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni. V skrbeh boste za svoj materialni položaj, preobremenjeni boste z načrti in hladni do drugih. Vse to boste še močneje zaznavali, če boste koga prosili za denar.

V sredo nastopi Mlaj, poleg tega se luna ob 17.44 pomakne v znamenje vodnarja.

Za čustva ne bo dovolj energije in časa, izogibali se boste globokim pogovorom, saj boste ob njih čutili preveč nejasnosti. Dokončati boste želeli svoje delo in to vam lahko povzroči nekaj težav. Najboljše se boste tudi v četrtek počutili tisti, ki ste na vodilnih položajih, saj boste izžarevali skrito moč. Ves čas boste nasprotovali in iskali svoj prav.

V petek ob 23.17 uri se luna pomakne v znamenje občutljivih rib. Na vas bo v soboto in nedeljo vplivala s pesimizmom in neverjetno zasanjanostjo. Nič ne bo na svojem mestu, tudi počutje bo bolj nihajoče. Nikar ne pretiravajte z alkoholom in nezdravo prehrano, ker si lahko sami povzročite težave. Poskusite si vzeti nekaj časa zase in se poglobiti v tista področja, ki bi jih bilo morda potrebno popraviti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN