Dnevni horoskop za soboto 8. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 8. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Popolnoma prebujeni se boste znali na iznajdljiv način soočiti s kakršno koli resničnostjo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Delovali boste hitro in učinkovito, težko vam bo slediti, pa tudi sami ne boste imeli prevelike želje po tem, da vas ujamejo. Na nekaterih področjih boste uvedli spremembe.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo. Postanemo nekoliko bolj pogumni in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Danes praznuje Tara Zupančič: Astro profil

Z občutkom za lojalnost je s Soncem v znamenju leva iskrena, odprta in častna. Sijoča krona jo, ko stopi v prostor vsekakor, postavlja na mesto najbolj opažene. Gibanje je elegantno, uglajeno in odločno.

Z Luno v znamenju raka zna pokazati, da biva pod nežnim oklepom odločna oseba, za pozornost katere se je potrebno bolj potruditi. Njena Venera se je nahajala v znamenju raka, kar nakazuje, da na nežen in sočuten način skrbi za udobje, ljubezen in pripadnost. Zelo dobro se znajde z otroki ter v naravi, ki jo pomirja.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Dustin Hoffman, ameriški filmski igralec
Nigel Mansell, angleški avtomobilski dirkač
Alija Izetbegović, bosanski predsednik
Roger Federer, švicarski tenisač
Shawn Mendes, kanadski pevec

Na današnji dan Richard Nixon zaradi afere Watergate napove odstop. Umrl je Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj. Rodil se je mehiški revolucionar Emiliano Zapata in slovenski slikar in grafik Marij Pregelj. Čeplakova na olimpijskih igrah v Atenah osvoji bronasto odličje.

Dnevni horoskop: sobota 8. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj vam bo bolj všeč kot takrat, ko ste se z zadevo spopadli prvič. Okoliščine so se očitno povsem spremenile in zdaj prihaja z luno v vašem znamenju priložnost, da naredite nekaj zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste začutili prevelik pritisk, nočejo vam prisluhniti, čeprav ste že povedali svoje načrte. Ne trudite se preveč, le čas bo pokazal svoje. Ni pravi dan za večje fizične podvige.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odprle se vam bodo nove poti, saj vas vodi prodorna luna v znamenju ovna. Narava bo naravni eliksir mladosti. Tekom dneva boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in zaključkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ko se boste končno otresli določenih skrbi, prihajajo na dan nove teme. Ne premišljujte predolgo, kako boste povedali svoje. Spontanost, ki jo prinaša luna v ovnu je v taki situaciji najboljša rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo hladi vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami krivi. Imeli ste vse na zlatem krožniku, toda pred kratkim ste zapravljali čas z brezveznimi vprašanji. Pokažite več potrpežljivosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 8. avgusta 2020

Lahko si privoščite več, tudi ob nakupu, za katerega ste se dolgo pripravljali. Vse skupaj boste ocenili pravilno. Ob vas bo tudi nekdo, ki bi vam izredno rad pomagal, pa tudi navezal tesnejše stike.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V iskanju odgovorov boste danes, ko bo luna v ovnu presenečeni, saj prav nič ne bo tako, kot se bo zdelo na prvi pogled. Preveriti boste morali vsako informacijo posebej, da vas ne prenesejo okoli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že dopoldne boste z luno v ovnu dobili odgovor na najbolj pereče vprašanje, posebno glede spremembe vsakodnevnih navad. Vse je na vaši strani, planeti vas tokrat vzpodbujajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakovali boste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki ni v skladu z vašimi željami. Osredotočite se na najnujnejše obveznosti, poskrbeti morate tudi za finančno področje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ujemite priložnost, če je mogoče, brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli kaj novega v ljubezni. Poskusite s pomočjo lune v ovnu navezati stike v novi okolici, to vam bo vsekakor koristilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iznajdljivi boste, dopoldne z luno v ovnu morda nekoliko nestrpni, posebno doma. Vsekakor pa imate dovolj drugih opravkov, posebno kar zadeva zanimivo učenje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadeve se bodo danes z vplivom lune v ovnu premaknile v pozitivno smer. Vseeno pa ste še nekoliko nezaupljivi, želite si na vsak način razkriti, kaj je v ozadju. Šesti čut vam lahko pomaga.

Preberite tudi PRIHAJATA MERKUR V LEVU IN ISKRENOST V ODNOSIH