Dnevni horoskop za soboto 31. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 31. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 31. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan reformacije in svetovni dan varčevanja. Danes prihaja veliko nejasnosti ter borba na čustvenem področju in v odnosih. Ne boste želeli slišati prave resnice.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Skušajte počasi prekiniti začarani krog in videti stvari takšne, kakršne v resnici so, da razkrijejo ves vaš potencial.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Poudarjena atributa bosta danes zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes nastopi ob 15.49 uri Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci.

»Lubi Slovenci!« Danes je dan reformacije

Dan reformacije – Rojstvo slovenskega knjižnega jezika.

Leta 1548 je Primož Trubar začel snovati in uresničevati zamisli za seznanjanje Slovencev z verskimi vsebinami s pomočjo tiska. To je omogočilo razvoj slovenske književnosti. Začel je uresničevati zamisel pridobivanja Slovencev za novo vero s slovensko tiskano besedo.

Noč čarovnic – znana tudi po angleškem izrazu Halloween

Noč čarovnic, znana tudi po angleškem izrazu Halloween, je praznik, ki ga obeležujemo v noči iz 31. oktobra na 1. november. V resnici predstavlja okrajšavo za »All Hallow’s Eve« oziroma »Hallow Eve« (večer vseh svetih oziroma večer pred vsemi svetimi).

Slavi se predvsem v angleško govorečem svetu, kjer se po običaju otroci preoblečejo v različne kostume in hodijo od vrat do vrat, kjer prosijo za sladkarije. Zelo priljubljen običaj za noč čarovnic je izrezovanje buč, v katere se potem vstavi sveča (Wikipedija).

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 31. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Bud Spencer, igralec, filmski igralec
  • Princesa Margareta Švedska
  • Derek Bell, britanski dirkač
  • Stephen Rea, irski igralec
  • Vanilla Ice, ameriški raper

Na današnji dan je bilo konec četrtih olimpijskih iger. Rodil se je tudi sir Joseph Wilson Swan, angleški fizik, kemik in Jan Vermeer van Delft, nizozemski slikar. Prav tako ameriški pevec skupine Beastie Boys Adam Horovitz. Umrl je Federico Fellini, italijanski filmski režiser in Petar II. Petrović Njegoš, črnogorski vladika, pesnik.

Preberite tudi KAKO SE SOOČATE S SITUACIJO VIRUSA GLEDE NA ZNAMENJE?

Dnevni horoskop: sobota 31. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste najraje sami s sabo. Prilagodljivost in potrpežljivost, ki za vas nista ravno značilni, bosta zaradi vpliva lune v znamenju bika vsekakor na prvem mestu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskrbeli boste, da bo vaše počutje danes takšno, kot si želijo drugi. Delovali boste umirjeno, složno in hkrati prodorno, kar bo določeni osebi nasprotnega spola, ki je v vaši bližini zelo všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko bo luna v biku si boste izborili nekaj več miru, da bi preprosto premislili, kako naprej, saj ste nekoliko zmedeni, še posebej na področju čustev, kjer tonete v čudno zgodbo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan se bo kljub Polni luni razvijal v pravi smeri, med obveznostmi boste prisiljeni najti čas tudi za tiste stvari, ki vam bo godilo, saj ste trenutno v situaciji, ko niste radi sami, saj imate strahove.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub negativnim energijam Polne lune, ki bodo danes na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti z družinskimi člani. Saj veste, da se ob njih lahko vedno sprostite.

Podarite sebi lepo darilo! – Natalna karta.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 31. oktobra 2020

Imate veliko volje, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni organizaciji, povezani z naslednjim tednom. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj tokrat odlično pripravljeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na čustvenem področju bo danes kljub energiji Polne lune veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste imeli srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način in si izborite svoj prav, tudi pri družinskem članu, ki je zelo hladen in zadnje čase nekoliko nedostopen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaše odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja in to lahko nekoga od znancev zmoti. Sprememba smeri je tokrat vsekakor dobra odločitev, saj se obetajo dobri rezultati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je čas, da tam kjer je potrebno, pokažete bolj resen obraz in zahtevate tisto, kar smatrate, da vam pripada, drugače boste kasneje obžalovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na prvem mestu bodo danes zaradi Polne lune v biku medsebojni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le iskreni boste morali biti, kar pa vam glede na vašo prirojeno direktnost sploh ne bo težko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne skrivajte svojih čustev, saj si s tem kopljete še globljo jamo, ki vas vodi v negativne misli. V večernih urah si boste zaželeli spletnega klepeta v prisotnosti odprtih ljudi.

Vas zanima ŠKORPIJON, NAJBOLJ MISTIČNO ZNAMENJE ZODIAKA