Dnevni horoskop za soboto 19. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 19. junij 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 19. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 19. junij 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu prihaja več kot dovolj volje in kreativne motivacije za delo intelektualne narave.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na trenutke boste preveč plahi in sramežljivi, še posebej v tujem okolju, zato si dovolite prodreti.

horoskop
Luna je v znamenju tehtnice

Luna je v znamenju tehtnice

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate.

Danes praznuje Paula Abdul: Astro profil

Njeno Sonce v tretji dekadi Dvojčka jo usmerja v razigranost in prodornost, ki jo zna spretno uporabiti tudi na poslovnem področju. Njena simpatičnost ji daje veliko možnosti za uspeh. Ascendent v znamenju Škorpijona ji daje možnost zadrževati svoja čustva, kar pa jo večkrat v življenju popelje do kočljivih situacij na ljubezenskem področju.

Močan vpliv ima njena Venera v Levu, ki je tista, ki poskrbi, da se zna po vsakem padcu pobrati in nadaljevati še z večjo samozavestjo. Mars v Biku pa ji večkrat ponagaja v poslovnih in finančnih zadevah, saj je trmaste narave in želi vedno narediti vse sama.

Sreča se nahaja v vsem. Treba jo je samo znati izdvojiti.

Konfucij

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Stevan Hristić, srbski skladatelj
  • Salman Rushdie, britanski pisatelj
  • Boris Johnson, britanski politik, novinar in publicist
  • Simona Kustec, slovenska političarka in politologinja
  • Dirk Nowitzky, nemški košarkar

Na današnji dan je bil podpisan sporazum o patentnem sodelovanju. Izide prvi strip, v katerem nastopi maček Garfield. V Hoboknu New Jersey, ZDA odigrajo prvo tekmo bejzbola po modernih pravilih. Kuvajt postane neodvisna država. V Sloveniji je bil potrjen prvi primer okužbe s prašičjo gripo. Rodil se je Blaise Pascal, francoski matematik in Konfucij, kitajski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Mary Kathleen Turner in igralka Zoe Saldana. Umrl je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Branko Jovanović Vunjak Brendi, slovenski pevec.

Kaj je tisto, kar vas bo v današnjem dnevu najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes najbolje počutili, če si boste kupili nekaj lepega zase.

Katera znamenja zodiaka boste danes na področju ljubezni najbolj zadovoljna?

V današnjem dnevu boste najbolj zadovoljni rojeni v znamenju raka, tehtnice in škorpijona.

Preberite tudi: OD VAS JE ODVISNO ALI STE SREČNI ALI NE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezenska sporočila vas bodo danes, ko je luna v tehtnici vznemirjala. Potrebujete še nekaj svobode in čas za premislek, zato nikar ne delajte prehitrih premikov, ki bi jih obžalovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu z luno v tehtnici ni čas za izpostavljanje. Pomembno je, da vso energijo usmerite k ljubezenski sreči. Dan je zelo primeren za to, da se posvetite sebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samski dvojčki se danes nikakor ne boste sprijaznili s samoto in z vso nemo se boste zapodili v klepetalnice in na veliko osvajali. V najboljšem primeru si lahko polepšate kakšen trenutek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici obeta več ljubezenskih vibracij, ki bodo povezane s pravim razumevanjem. Obenem prihaja nekaj dobrih novic od nekoga, na katerega ste že skoraj pozabili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrbelo vas bo, ker že predolgo čakate na odgovor. Še vedno se preveč zapletate, namesto da bi zadeve reševali le s popolno odkritostjo. Luna v tehtnici postavlja v ospredje iskrenost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi zastojev na čustvenem področju, ki jih lahko vsaj deloma reši vpliv lune v tehtnici, boste počasi izgubljali potrpljenje. Čeprav vam bo šlo na vseh drugih področjih zelo dobro boste nemirni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je dan z luno v vašem znamenju, ki si ga boste zapomnili. Preobilica dela in nedokončanih stvari vam onemogoča sproščen in miren čas. Vse to se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srce vas vodi k zelo pogumni odločitvi. Negotovost boste hitro premagali, saj bodo dejstva kar kapljala na plano. V poslovnem krogu lahko počasi presenetite z dobrim predlogom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepričakovane spremembe v načrtu za današnji dan bodo dejansko prinesle premik v pravi smer, česar niste pričakovali. Poskušajte biti odprti za novo dogajanje, ki vas bo razvedrilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Resno se boste vprašali kam pelje določen odnos. Ideje, ki so končno dozorele se morajo tudi pokazati kot ustrezne. S strani prijateljev boste tekom dne dobili potrebno podporo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne ostanite zaprti vase, še posebej če želite razčistiti nekaj pomembnega. Samski se usmerite v prijateljske odnose, ki počasi prinašajo simpatično nadgradnjo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezen boste danes kljub luni v tehtnici pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode, posebno ob ukvarjanju z nekaj zanimivimi, ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v komunikaciji.

Vas zanima: RETROGRADNI PLANETI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI