Dnevni horoskop za ponedeljek 7. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z vplivom konjunkcije med Luno in Uranom bodo vaše misli napredne, vendar na trenutke tudi nemirne. Sprostila vas bo dobra večerja.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes boste pozorni tudi na malenkosti, mimo katerih ste v preteklih dneh zbežali in težko vas bo ustaviti, ko se boste v nekaj intenzivno usmerili.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 7. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Miroslav Vilhar, slovenski pisatelj, skladatelj
Baudouin I., belgijski kralj
Alenka Goljevšček-Kermauner, slovenska pisateljica
Chrissie Hynde, ameriška pevka, kitaristka, glasbenica
Peter Šavli, slovenski skladatelj

Jimmy Carter in Omar Torrijos podpišeta sporazum o Panamskem prekopu. Rodila se je Elizabeta I., angleška kraljica in Emil Korytko, poljsko-slovenski literat. Umrla je Ivana Angleška, škotska kraljica in Wilhelm Pieck, vzhodnonemški predsednik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 7. septembr 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zasebni konflikt se bo začel zelo nedolžno, vendar bo prerasel v spor in vam pobral kar precej volje. K sreči se bodo mnoge stvari, ki so pripeljale do tega, kmalu spremenile na bolje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše zdravje se nahaja na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Z luno v biku bo to malce težje izvedljivo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekoga prepričate, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte kolikor se le da. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot s svojim razumom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša čustva bodo danes, ko bo luna v biku postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Raje bodite zvesti svojim načelom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala. Samski levi boste imeli v krogu družbe veliko prijetnih in vznemirljivih priložnosti za iskren in vznemirljiv pogovor.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. septembra 2020

Vse se bo danes, ko je luna v biku vrtelo okoli ljubezni. Zvezde bodo poskrbele, da se bo v precej pogrelo na tem področju, saj boste željni ljubezni in bližine. Marsikateri odnos se lahko uredi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli si boste navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo poiskati primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite zmerni in si nikar ne dovolite, da vas zavedejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Škorpijoni boste danes kljub umirjeni luni v biku malce preveč razmišljali o spolnosti, ne boste pa veliko naredili za več dogajanja. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite partnerju in njegovim idejam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Potrudite se in ostanite umirjeni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi rekli in storili stvari, katerih škodljive posledice bi še dolgo čutili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dopoldne se ne boste razumeli z nekom, ki vam ves čas nekaj predlaga. Na začetku ste dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Zvečer vam bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kjer ste samostojni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če si hočete dobro, se v nobenem primeru ne spuščajte v glasne besedne dvoboje. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste zmagali, ker ne boste. Vse se vrti malce proti vam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se vam bo danes dogajalo, vas bo zaradi ugodne lune v biku spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop