Dnevni horoskop za ponedeljek 31. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 31. avgusta 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. avgusta 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naj bo današnji dan namenjen prijetnim stvarem, ter pripravi na bolj resno obdobje.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Obveznosti se boste v današnjem dnevu lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Kaligula, rimski cesar
Amilcare Ponchielli, italijanski skladatelj
Maria Montessori, italijanska fizioterapevtka, pedagoginja
Van Morrison, severnoirski glasbenik, pevec
Richard Gere, ameriški filmski igralec

Na današnji dan se Sankt Peterburg preimenuje v Petrograd. Rodil se je Guillaume Amontons, francoski fizik, izumitelj in ameriški atlet Edwin Moses. Umrl je Jurij Dalmatin, slovenski pisec, prevajalec in Diana Spencer, britanska princesa. V Beogradu se je začela prva konferenca predsednikov vlad in držav neuvrščenih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 31. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno v vodnarju prihaja danes čas za uvajanje sprememb, vendar nanje še ne boste popolnoma pripravljeni, zato ne boste toliko uživali v svojem delu, kot bi sicer. Bodite previdni glede financ.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite danes oblastni nad podrejenimi ali družinskimi člani. Veliko bolj veseli boste, če se boste v zanimivi situaciji s simpatičnim pristopom popoldne pridružili vsem ostalim.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri nečem boste zaradi lune v vodnarju zelo neodločni, vaše srce namreč sluti, da niste na pravi poti. Ni dovolj poskrbeti le za materialno plat, razmišljajte tudi o tem, kaj bi radi dosegli v ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ste izredno odločni in nihče vam ne bo nasprotoval. Morda si bo upal le nekdo, ki vam je zelo podoben, a zaradi tega se bosta pravzaprav zbližala. To bo igra, ki je zanimiva za oba.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zberite se in s pomočjo lune v vodnarju usmerite svojo moč v reševanje problemov tukaj in zdaj. Kljub vsemu se ne boste odpovedali načrtovanju kariere ali novim poslovnim načrtom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. avgusta 2020

Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali neboleče. Ljubljena oseba bo danes bolj pristranska. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Manjši čustveni dvom bo prinesla luna v vodnarju, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako prijetno in sproščeno vzdušje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Praktična težava bo danes zaradi lune v vodnarju lažje rešljiva. S pomočjo dobre organizacije lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo težko vam bo skrivati nekaj zanimivega ali se ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo. Ne izgubljajte upanja, posebno v delovnem krogu in s tistimi, ki so preveč nemirni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vas lahko obremeni starejša oseba, ki ji ne morete dopovedati, da vendarle imate prav. Ne odzivajte se na vsako besedo. Razburjanje vas ne pelje nikamor, zato se notranje umirite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni navdušenja za nekaj, kar vas ne prepriča preveč. Posebno med bližnjimi, ki si prevečkrat mislijo, da boste popustili. To vas bo le še bolj spodbudilo, da s pomočjo lune v vašem znamenju vztrajate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ko boste že mislili, da ste na konju, zopet prihajajo težave, ki vam grenijo vsakdan. Vedeti morate, da ste za položaj sami odgovorni, ker si dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki niso pomembne.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020 ali Mesečni horoskop SEPTEMBER