Ljubezen je tista, ki prinaša srečo.

Nekatere izmed vas lahko končno uredite ljubezenski odnos, ki vas bremeni, ali pa po daljšem obdobju samote srečate pravega moškega in z njim radostno stopite v razmerje. Katere izmed vas ste srečnice, ki vam leto 2019 prinaša obilje na področju ljubezni?

OVNICA
blankLjubezen je najlepša stvar.

Ker za reševanje čustvenih zadev ovnice v svojem polnem tempu nimate imeli veliko časa, vam to sploh ne predstavlja težav, kar se bo z ugodnim prehodom Marsa v vaše znamenje nadaljevalo tudi v letu 2019.

Tokrat boste več kot zadovoljne s svojim položajem na področju ljubezni. Dobile boste kopico simpatičnih pogledov in komplimentov, ki vas bodo še dodatno napolnili s privlačnim magnetizmom. Samske boste sicer imele možnost novih poznanstev, vendar se boste tokrat lahko odločale, saj kandidatov, ki jim boste všeč in vam bodo upali celo pristopiti ne bo manjkalo.

Vrednote bodo za vas ključnega pomena, zunanjost ne bo na vrhu spiska vaših zanimanj, zato se boste ozirale bolj za tistimi, ki so sestavljeni in vedo kaj hočejo. Z ugodnimi vibracijami ljubezni boste napredovale na mentalni ravni, kar bo naredilo vaš ljubezenski odnos še bolj izpopolnjen. Znale se boste postaviti v ospredje in slediti svoji sanjam, ki bodo še posebej v jesenskih mesecih v okviru realnih zmožnosti.

Bolečine in razna negativna čustva ne bodo igrala pomembne vloge, sposobne jih boste nadzirati, zato boste funkcionirale veliko bolj lahkotno in sproščeno, seveda v družbi svoje najljubše osebe. Za vas bo na romantičnem področju v letu 2019 zagotovo posijalo sonce, ki vam bo prineslo olajšanje, tudi če se že nekaj časa nahajate v odnosu, ki vas ne osrečuje in dobro veste, da nima dolgoročne perspektive.

TEHTNICA
blankLjubezen je največja sreča.

V leto 2019 boste tehtnice na področju ljubezni, ki vam zaradi vaše vladarice Venere ogromno pomeni, vstopile zadovoljne in samozavestne, zato se boste z lahkoto soočale tudi z morebitnimi ovirami, ki se bodo občasno pojavljale.

Tudi tiste tehtnice, ki ste pred kratkim doživele večje razočaranje, se boste lažje soočale same s sabo, saj se boste končno znale izviti iz sveta domišljije in na odnos pogledati predvsem z realnimi očmi. Nekdo, ki vam je izredno simpatičen in ga opazujete že nekaj časa vas bo opazil in vam pristopil. Na področju partnerskega odnosa si boste vezane končno lahko odtrgale nekaj časa zase in svojo ljubljeno osebo, ki vas pogreša.

Pogovori bodo sproščeni in učinkoviti, zato bo zmedenost na čustvenem področju, ki ste je bile vajene v preteklih letih, počasi začela izginjati. Venera bo poskrbela za pestro dogajanje, ki vas vodi v bolj strastno in polno življenje ter neustavljivo zaljubljenost, ki bo obarvana s srečo.

Priložnosti nadgradnje odnosa se bodo pojavljale tudi vezanim tehtnicam. Oddahnile si boste od vsega, česar si niste želele v svojem partnerskem ali ljubezenskem odnosu. Skratka, prihajajo priložnosti da odnos še dodatno poglobite in s partnerjem postanete eno. Področje ljubezni v letu 2019 vam obljublja veliko razigranosti in prijetnih dogodivščin.

STRELKA
blank

Ljubezen je sproščena.

V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo boste v letu 2019 vezane strelke delovale zelo energično. Pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, ter veliko skupaj preživetega časa, ki bo kvaliteten. Največ druženja se obeta spontano, takrat ko boste to najmanj pričakovale.

Če si boste na področju čustev postavile višje cilje, jih boste sposobne kljub svoji močni želji po svobodi tudi doseči. Seveda brez večjega napora. Samske pa imate idealno priložnost, da osvojite nekoga, o katerem že dolgo razmišljate. V odnosih, ki vas že nekaj časa utrujajo, boste kljub vsemu skušale poiskati nekaj pozitivnega. Vendar boste skoraj zagotovo odločene, da naredite korak naprej in se enostavno umaknete.

Bodite še naprej na področju ljubezni samozavestne in izkoristite lepo, srčno priložnost, ki se vam bo ponudila v letu 2019 in vas presenetila. Doživele in preučile boste pomembno lekcijo o odnosih, zaradi česar boste veliko lažje zadihale. Na težave povezane s čustvi se boste ozrle z nasmeškom.

KOZOROGINJA
blankLjubezen je sreča.

Leto 2019 bo kozoroginjam na področju ljubezni pričaralo pozitivne energije, ki bodo zaslužne za lažje, bolj sproščeno odločanje in razbremenitev dvomov na področju čustev. Trpljenje na tem področju se umika od vas.

Žalost bo postala neznanka. Vrednote povezane z ljubezenskim odnosom, bodo postale še bolj pomembne, prihaja tudi več čarobnih trenutkov. Nahajale se boste v nebesih pod vplivom sladkih sanj, vse, kar si boste zaželele na področju ljubezni bo uresničljivo, rešile boste tudi več nesporazumov povezanih s preteklostjo na čustvenem področju.

Dogajalo se vam bo veliko lepih stvari, zato boste zadovoljne in sproščene tudi na drugih področjih. Kako ne bi bile, ko pa se vam bodo končno prepletale sproščene, strastne in tople ljubezenske vibracije. Le te vas bodo znale celo odtrgati od resnega dela, ki je za vas običajno najbolj pomembna prioriteta. Torej, ne bodite presenečene, če bo v 2019 vaša prioriteta ljubezen, ki jo spremlja strast.

Članek je bil objavljen Elle.

Vas zanima ujemanje?