Dnevni horoskop za ponedeljek 30. novembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 30. novembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 30. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan boja proti smrtni kazni. Lunin mrk v kombinaciji z zračno energijo prinaša zmedo, nedorečenost in številne notranje napetosti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni.

Poudarek bo na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes nastopi ob 10.30 uri Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Ob 20:11 uri nastopi tudi Lunin mrk. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Danes praznuje Tiger Woods: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Kozoroga v 10. Hiši. Je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave, črnogledega in večno nezadovoljnega značaja. Otresti se mora pohlepa, težnje po moči in gospodovalnosti, zavisti in egoizma. Umiriti mora tudi svojo pretirano zahtevnost, ki mu preprečuje srečo na ljubezenskem področju.

Luna v znamenju Strelca v 9. Hiši mu podarja spontanost in privlačnost. Razvijati bi moral nežnost, toplino, sočutje, razumevanje in odpuščanje, svojo energijo pa lahko zelo koristno usmeri v konstruktivne ideje in nenavadne cilje, ki mu vsekakor prinašajo tudi dobiček. Venera v znamenju Škorpijona, je tisa, ki mu vliva veliko mero strasti in prodornosti.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 30. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Mark Twain, ameriški pisatelj, Prigode Toma Sawyerja
  • Winston Churchill, angleški politik, slikar, pisatelj
  • Clyfford Still, ameriški slikar
  • Marjan Jerman, slovenski novinar
  • Andrej Murenc, slovenski dramski igralec

Na današnji dan Michael Jackson izda Thriller, najbolje prodajani glasbeni album vseh časov. Rodil se je Oliver Fisher Winchester, ameriški izdelovalec orožja in Billy Idol, glasbenik. Umrl je Paul Walker, ameriški filmski igralec in Josip Štolcer-Slavenski, hrvaški skladatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 30. novembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko nastopi Lunin Mrk ne bo zadostne motivacije, predolgo ste na enem in istem mestu. Nekaj, na kar ste skoraj pozabili, se bo zopet ponavljalo. V ljubezni bo prisotno vprašanje, kdo bo tokrat popustil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sedaj je čas, da prenehate samo razmišljati, kaj bi lahko storili, da bi izboljšali situacijo, pojdite raje v akcijo, potopite se v svojo globino. Rezultati bodo kljub Mrku pozitivni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav bi zelo radi nadaljevali, bodo na vsakem koraku prisotni novi zapleti in ovire. Nič se ne bo razvilo brez tehtnega premisleka in počitka, ki ga tudi vi, verjeli ali ne, potrebujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Usmerili se boste v ljubljeno osebo, ki vam ogromno pomeni. Vseeno bodite pozorni na razne namige, morda preveč vlečete na svojo stran. Lahko bi spet postali preveč ljubosumni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne boste se zadovoljili z drobtinami, s katerimi vas že ves čas zasipavajo. V današnjem dnevu si boste z energijo Luninega Mrka zaželeli veliko več in to tudi dobili. Zadovoljni boste.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. novembra 2020

Več časa boste danes, ko boste zaradi luninega vpliva obremenjeni namenili domačim, usoda pa bo hotela, da se boste še bolj zbližali, preko določeni težjih lekcij iz preteklosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko boste danes, ko nastopi Lunin mrk v znamenju dvojčkov razmišljali o situacijah, ki jih danes ne bo malo. Kljub temu bo vaše počutje dokaj dobro. Konec dneva si vzemite nekaj ur samo zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne veste, ali je nekdo na vaši strani, in zato raje ugibate. Ne nasedajte govoricam, ki bodo grobe. Priznati si morate, da ste morda preveč povedali in zaupali, ko ni bil čas za to.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sem pa tja boste danes malce pretiravali, kar je zapisano že v vašem značaju, toda vašo mladostno energijo bo danes nadomestila modrost, pridobljena s težjimi izkušnjami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko boste našli svoj notranji mir, boste bolj razumevajoči tudi do tistih, ki jih žene tekmovalnost. Na ta način se boste danes, ko nastopi Mrk znebili tudi nepomembnih misli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Doma se boste danes zaradi vpliva Mrka znašli pred večjo preizkušnjo. Zavedati se morate, da je rešitev bolj preprosta, kot si mislite. Le čas za premislek boste potrebovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Boljše volje boste, manj negativnih doživetij boste izkusili, zato ostanite pozitivni. Pa še domači vas ne bodo toliko spraševali, kaj vam je! Večer se bo zavihtel v prijetno smer.

Vas zanima Mesečni horoskop december ali KAKO PREŽIVLJATE KARANTENO GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?, preverite!