Dnevni horoskop za ponedeljek 30. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 30. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 30. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 30. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno ne boste več tako zelo zadržani, marsikaj, o čemer ste prej le razmišljali vam šlo zaradi Zadnjega krajca lažje z jezika.

Horoskop nasvet za današnji dan: Upoštevajte, da v tem trenutku odloča samo vaše srce, ki vam pravi, da je pomemben trenutek blizu.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes ob 9:13 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Danes praznuje Cameron Diaz: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Device v II. Hiši in jo usmerja v organizirano življenje, še posebej na finančnem in poslovnem področju. Je izredno praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritična in nagnjena k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer v življenju nima vedno sreče, saj se odnosa, ki je ne dopolnjuje zelo hitro naveliča.

Zaradi lune v znamenju Bika ji dom veliko pomeni, kljub temu je zelo samostojne narave. Z ascendentom v znamenju Raka je na ljubezenskem področju zelo občutljiva in ranljiva.

Če želite biti uspešni, morate spoštovati samo eno pravilo, da nikdar ne lažete sebi.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Carl Theodor Albrecht, nemški astronom
  • Ivo Vojnović, hrvaški književnik
  • Jean-Claude Killy, francoski alpski smučar
  • Victor Skumin, ruski psiholog, zdravnik
  • Ana Politkovska, ruska novinarka

Na današnji dan je bilo vesoljsko plovilo Discovery izstreljeno na prvo nalogo. Predstavniki Sovjetske zveze in ZDA se dogovorijo o vzpostavitvi neposredne telefonske zveze med Belo hišo in Kremljem, t. i. rdečega telefona. Uvedba vojaške obveznosti v Luksemburgu. Z dunajsko arbitražo Nemčija in Italija prisilita Romunijo, da Bolgariji odstopi južno Dobrudžo, Madžarski pa Transilvanijo. Urban Jarnik napiše pesem Zvezdje. Rodila se je Mary Shelley, angleška pisateljica in Carl Theodor Albrecht, nemški astronom. Rodil se je tudi Jacques-Louis David, francoski slikar. Umrla je Kleopatra, egipčanska kraljica in Joe Sutter, ameriško-slovenski, inženir aeronavtike.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes največ sreče na področju čustev?

V današnjem dnevu lahko pričakujete največ sreče na področju čustev rojeni v vodnih znamenjih.

Kakšno obdobje lahko pričakujemo v prihodnjih dneh, saj se danes Merkur zavihti v tehtnico?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja obdobje natančnosti in prijetne komunikacije.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali VSAKA TELESNA DEJAVNOST ZAHTEVA TUDI POČITEK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Situacijo, s katero se boste srečali, boste spoznali do potankosti. Z vplivom lune v dvojčkih boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse skupaj popeljali do tiste točke, ki ste si jo zastavili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni zaradi lune v dvojčkih in nenehnega nihanja razpoloženja ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste naredili usoden korak.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v vašem znamenju in Zadnji krajcem si boste znali pričarati prijetne dogodke. Končno boste dočakali sprejetje vaših zamisli s strani ljudi ki vas obdajajo na področju kariere.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pritoževali se boste ter skušali pametovati, saj vas bo vpliv lune v dvojčkih vodil v razposajeno doživljanje vsega. V kolikor se želite sprostiti, si vzemite čas za iskrene pogovore.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Domače obveznosti zaradi razpršenosti, ki jo prinaša vpliv lune v dvojčkih zmanjšajte na minimum ali pa poiščite v domačem okolju pomoč. Čeprav bo nekdo zavijal z očmi se bo vse skupaj zaključilo na simpatičen način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko danes zaradi lune, ki se nahaja v dvojčkih vznemiri. Še posebej vas bodo spravljali v slabo voljo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomembno je, da v domačem okolju prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite s pomočjo energije Zadnjega krajca vso pozornost ljubljeni osebi. Samske čaka na spletu prijetno presenečenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dogodek, ki bo nepredvidljive narave lahko spodbudi čustveno krizo soočanja s senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to doživljanje rodi pristna ustvarjalnost, ki jo poskusite izkoristiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepopustljivi boste, nočete se pogovoriti o določenih zadevah, zato se ne čudite, če vas bo nekdo dal na hladno. Ljubezenske poti so težje, zato ker nimate dovolj posluha za drugo stran, saj razmišljate le v svoji smeri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi razigrane energije lune v dvojčkih, ne bodite presenečeni, če se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih nenavadnih zamisli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite osebi, s katero ste tako ali drugače osebno zapleteni, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Posamezniki boste doživeli prebujanje situacije, ki je zaznamovala dele preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Delovali boste s pridihom negotovosti, toda popoldne se boste umirili in prepričali, da bo vse steklo v zastavljeni smeri. Stvari se bodo izboljšale in znova boste nekomu zaupali.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali ZALA IMA, ODKAR ZDRAVO ŽIVI TEŽAVE S PRIJATELJI