Dnevni horoskop za ponedeljek 28. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 28. septembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan dostopa do informacij. Danes se bodo prepletale različne energije, dopoldne boste odprti in svobodni, popoldne pa vas bodo sanje potegnile v svoj svet.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Dan, ki je pred vami začenjate previdni, čeprav je v zadnjih dneh vse nekako ustaljeno, brez novosti. Nikar se preveč ne držite nazaj.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.34 uri preide luna v znamenje rib

Čez dan boste še pod vtisi lune v znamenju vodnarja. Prihaja čas skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače.

Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni.

Danes praznuje Gwyneth Paltrow: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice, kar pomeni, da je oseba z naravno težnjo in potrebo po harmoniji ter umirjenosti, privlačnega videza, ki izžareva eleganco, vendar pa večno tehta med različnimi možnostmi in se ne more odločiti, zato deluje zmedeno.

Ascendent v znamenju Strelca nakazuje, da je večkrat površna, vendar vedno optimistično usmerjena. Ne zna komplicirati in zapletati zadev, pri njej vse poteka enostavno in spontano. Luna, ki se je nahajala v znamenju Dvojčkov ji prinaša odlično komunikacijo, razpršenost v ljubezenskih odnosih in večno željo po svobodi, kar je lahko za partnerstvo izredno moteče.

Danes praznuje Barbara Istenič: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice, zato obožuje lepoto, skladnost, umetnost in glasbo, ter vse kar ima pridih odličnosti in prefinjenosti. Ima smisel za estetiko in naravno težnjo in potrebo po harmoniji in umirjenosti. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Device. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi prilagodljivost, saj je izjemno entuziastičnega značaja in je nenehno v gibanju.

Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo tehnična in naravoslovna področja. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, kar ji podarja večni optimizem in svobodo v odnosih. Velikokrat se nagiba tudi k pretiranemu užitkarstvu in lenobi. Odnosi z njo so prava harmonija, saj skoraj vedno odlično sodeluje z vsemi.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 28. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Stanko Premrl, slovenski skladatelj in glasbeni pedagog
Ciril Kosmač, slovenski pisatelj
Brigitte Bardot, francoska filmska igralka
Gwyneth Paltrow, ameriška filmska igralka
Saša Pavlin Stošić, srbsko-slovenska igralka

Skupščina Slovenije sprejme zakon o knjižnicah. Rodi se Fran Levstik, slovenski pesnik, dramatik, kritik, jezikoslovec, Martin Krpan  in Caravaggio, italijanski slikar. Umrl je Ludvik Mrzel Frigid, slovenski pisatelj, pesnik, publicist. Rojstni dan praznuje tudi Mika Häkkinen.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 28. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na marsikaj boste dopoldne, ko bo luna v vodnarju gledali bolj lahkotno, a pazite, da vsaj pri delu ne bi zamujali. V ljubezni bo vse nepredvidljivo, vsekakor pa se potrudite, da ne bo prisotnih nedorečenosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste popoldne, ko luna preide v znamenje rib veliko sanjarili. Potrebovali boste veliko kavo in zvrhano mero partnerjevega sočutja, pa bo vse v najlepšem redu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu boste skozi dan, ko bo luna še v vodnarju veliko razmišljali o delu in stvareh, ki so se v zadnjem obdobju kar nekoliko nakopičile. Treba jih bo postaviti na pravo mesto.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste danes doživeli v večernih urah, ko bo luna v ribah romantično presenečenje. Pazite pa se določene osebe, ki vam bo zaupala skrivnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Do srečanja s priljubljeno osebo bo prišlo v nenavadnih okoliščinah. Tokrat vam ne bo treba čakati. Izpolnjuje se vam romantična želja, čeprav boste sprva nekoliko nezaupljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. septembra 2020

Vikend je za vami, naspali ste se, zdaj je pa čas da dopoldne, ko bo luna v vodnarju poprimete za delo, ki vas čaka, nihče ga ne bo opravil namesto vas. Bodite bolj odločni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan bo dopoldne, ko bo luna v vodnarju naporen. Še posebej za tiste, ki se nahajate v kakršnem koli izobraževanju. Nekdo bo od vas zahteval odgovore na dvoumna vprašanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Precej težav z denarjem boste imeli. Namesto, da bi sami kaj ukrenili glede finančnih težav, boste fantazirali o pomoči od drugje. Začeti se morate zavedati, da je vaš pogled zavit v meglice.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spet ta ponedeljek, bo danes vaša prva misel. Malce utrujeni in nemirni se boste zbudili in nato začeli hiteti proti obveznostim. Ustavite se nekoliko in razmislite, če se izplača.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Planeti nakazujejo danes večje spremembe na čustvenem področju in nasploh v družinskem okolju. Možni so tudi večji konflikti in razčlenjevanja stvari iz daljne preteklosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v vašem znamenju bo dopoldne poskrbela da vam ne bo manjkalo zanimivih dogodkov, dobitkov in popularnosti v družbi. Vsi bodo hoteli slišati vaše mnenje in šele nato narediti korak.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustva bodo danes popoldne, ko luna preide v znamenje rib zopet privrela na dan. Zadnje čase ste preveč občutljivi. Določeni ljudje se samo ne znajdejo, poskusite to razumeti.

Preverite tedenski lifestyle astro namig.