Tedenski horoskop za obdobje od 28. septembra do 4. oktobra napoveduje manjši duhovni napredek

V tednu pred vami boste po eni strani zadovoljni, v kolikor pa nekaj ne bo tako kot si želite, lahko postanete nestrpni. Za bolj uspešen skok v teden potrebujete zbranost. Sonce se bo nahajalo v znamenju tehtnice, zato se boste lažje soočili s svojimi dvomi in o vsem skupaj temeljito premislili. Razumevajoči do sebe in okolice, se boste lahko pogovorili tudi o bolj kočljivih temah in zadevah. Skupaj boste poiskali rešitev.

Hrepeneli boste po romantiki, nežnostih in prijetnemu počutju v dvoje. Sami s sabo se ne boste najboljše počutili, saj boste malce izgubljeni.

Venera, ki se bo do petka nahajala v znamenje leva, bo pričarala najlepšo ljubezensko sliko ognjenim znamenjem. Tokrat boste končno sestavili celotno dojemanje v pravo obliko.

Zaradi tega aspekta boste malce nemirni in radovedni, zato se boste tudi v odnosih radi učili od drugih in jim prisluhnili. Kljub temu, da boste svobodnjaški in odprti. Boste v določenih trenutkih obsojali in prehitro sklepali o drugih.

Tedenski horoskop za obdobje od 28. septembra do 4. oktobra napoveduje manjši duhovni napredek

Dolgčas in rutina vas bosta spravljala v slabo voljo. Vsakršna pravila, prepovedi in krivice pa boste enostavno preskočili.

Od petka dalje, ko bo Venera v devici boste lažje osebnostno in duhovno napredovali. Zato se ne boste zadovoljili z bližino oseb, ki ne marajo sprememb. Ob sebi boste potrebovali nekoga, ki je poln življenja. Ter vam daje dovolj prostora, da se razvijate.

Polna luna v znamenju ovna, ki nastopi v četrtek bo obremenilna in agresivna. Zato pomembne zadeve in pogovore raje prestavite za kakšen dan. V nedeljo vas bo aspekt med Luno in Uranom usmeril v poglobljeno razmišljanje o nekom, za katerega ste mislili, da vam ne pomeni več veliko.

Tokrat boste presenečeni sami nad sabo in malce nezadovoljni, če ne boste deležni dovolj pozornosti. Potrebnega bo veliko več prilagajanja. Še posebej pri pripadnikih moškega spola, ki boste imeli težave tudi s svojim egom.

Največ sreče nov tedenski horoskop za obdobje od 28. septembra do 4. oktobra napoveduje rojenim v znamenju bika, leva in vodnarja. Nekaj smole pa lahko pričakujete dvojčki, device in ribe.

Preberite tudi ALI JE LOČITEV ZAPISANA ŽE V NATALNI ASTROLOŠKI ANALIZI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmeda, ki se bo zaradi vpliva lune v ribah pojavila v prvi polovici tedna bo močnejša od vaše volje.

Zato se nikar preveč ne obremenjujte, če kakšna stvar ne bo končana ob pravem roku. Kljub vsemu se boste znašli in si uredili razmere tako, da vam bo ustrezalo. Pazite le, da ne spregledate pomembnih signalov okolice. Vikend vas bo obdaril z novimi zamislimi in aktivnostmi, s katerimi boste spretno premagali dolgčas in nezadovoljstvo. Bolj natančno si zastavite cilje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna se boste borili sami s sabo, saj si boste želeli nečesa, kar je za vas trenutno nedosegljivo. Nikar se ne vdajte v negativno razmišljanje, saj že proti koncu kljub vplivu Polne lune prehajate v boljše počutje in zadovoljstvo, ki bo povezano še posebej s pripetljaji na osebnem področju. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali. V soboto ne boste imeli časa, da bi se obremenili s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na poslovnem področju v četrtek, ko nastopi Polna luna ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Opozarjajo vas, kar vam ne bo všeč. Konec tedna boste še vedno izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele v nedeljo boste začutili, da stvari končno obračajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili. Zmota, ki je boste deležni, se bo počasi rešila sama po sebi. Z veseljem se boste odzvali tudi vsakemu povabilu na kavo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bojte se novosti, ki v tem tednu počasi prodira v vaše življenje.

Skrbi, ki ste jih bili deležni, se počasi umikajo vstran, saj boste ubrali popolnoma drugačen, bolj učinkovit pristop, še posebej v odnosih. Zaupajte osebi, ki se že nekaj časa trudi, da pritegne vašo pozornost. Morda boste po srečanju ugotovili, da ste se motili, ko ste jo pred kratkim zavrnili. Delo bo potekalo bolj počasi, saj vam bo primanjkovalo motivacije in vztrajnosti, nagajali vam bodo tudi komentarji ljubljene osebe.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ste polni samozavesti, se vam lahko v prvi polovici tedna, ko bo luna v ribah nakopiči nekaj napetosti, ki jih boste premostili s pogovori. Nekdo vas bo v drugi polovici tedna osvajal na zanimiv način, kar bo v vas ponovno prebudilo spečo ljubezen in čudovite občutke. Pred vami je v četrtek, ko nastopi Polna luna čas, ko boste morali reševati in dokončati manjše posle, za katere do sedaj ni bilo časa. Obremenjeni boste zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru.

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA SE NAJBOLJ VESELIJO JESENI?
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izogibajte se v sredo, ko boste zaradi lune v ribah občutljivi konfliktom, ne glede na razloge. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do takšnega razpoloženja, ki mu bodo sledile burne reakcije. Razrešili se bo potrebno določenega bremena in sprejeti spremembe. Tokrat vidite, da ste dobili napačen vtis o zadevah, ki so se v zadnjih dneh spremenile. Ne potrebujete še dodatnih nesporazumov, ki prihajajo konec tedna. Pri poslovnih korakih se ne boste mogli ravno pohvaliti, morali boste bolj paziti na denar.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvi polovici tedna se bo vse skupaj odvijalo brez zapletov.

Imeli boste možnost napredka, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Svoje mnenje boste izrazili direktno in pri tem naleteli na pohvale. V petek vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Ljudje v okolici vas bodo z veseljem spremljali, saj boste dajali zelo modre namige.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedati se boste začeli, da bo potrebno dokončati zastavljene zadeve, ki vam prinašajo veselje in uspeh. Bistvo tedna bo predvsem na odnosih, ki vas bodo na trenutke obremenjevali in vznemirjali. Na dan lahko v četrtek, ko nastopi Polna luna pride tudi kakšna skrivnost, zato pazite v komunikaciji. Navdih prihaja skozi mnenja prijateljev, ki se vam bodo najprej dozdevala nerealna, nato boste z veseljem sprejeli, kar vam ponujajo in jih upoštevali. V ljubezni bo proti koncu tedna zavladala manjša zmeda.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na pravi poti ste, nikar pa ne pozabite na dolgočasne podrobnosti. Urejate jih lahko s pomočjo nekoga, ki bo našel ugodno rešitev. Prisluhnite mu, saj vam prinaša stabilizacijo. Konec tedna napoveduje prijetne dogodke in več razumevanja, čeprav šele od sobote dalje. Nepričakovana priložnost za pomemben obisk bo vse skupaj obarvala s pozitivno energijo. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, se boste prijetno počutili. Pazite le, da vas ne ujamejo pri kakšnem ogovarjanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želeli si boste več, kot vam energija planetov trenutno ponuja.

Na čustvenem področju boste prehajali v nove rešitve, ki vam prinašajo več bližine in globine z ljubljeno osebo. Pri delu se boste zaradi vsega, kar se vam bo dogajalo tokrat zelo težko zbrali, zato poskusite biti nekoliko bolj dosledni. V petek se boste zaustavili pri nalogi, ki bo od vas zahtevala več natančnosti in prilagajanja, ki pa vam v zadnjem času ni ravno po godu. Ne vrzite puške prehitro v koruzo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tisto, s čimer ste odlašali, boste morali v tem tednu reševati v neugodnih okoliščinah. Ne dovolite, da bi vas to potrlo. Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno upate, da se bo vse skupaj zaključilo pozitivno. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi, ki bi jih bilo trenutno nujno potrebno upoštevati. Imate še nekaj manjših predsodkov, čeprav se trudite ustvariti drugačen vtis kot običajno. Na ljubezenskem področju nočete takoj pokazati vse svojih čustev. Ljudje, ki jih boste srečevali, vam bodo s svojo prijaznostjo pričarali nasmeh na obraz.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu boste v torek in sredo, ko bo luna v vašem znamenju inovativni, v zasebnem življenju pa bo čisto drugače. Nočete si privoščiti več in se povsem prepustiti čustvom, saj še niste čisto odločeni. Znašli se boste na pragu nečesa izredno pomembnega in vznemirljivega. Srce se vam bo v petek močno ogrelo in to vam bo izredno všeč. Zadovoljni boste tudi, kar zadeva ljubezenske dogovore, ki so bili še pred časom nejasni. Izogibajte pa se informacijam sumljivega izvora.

Preberite tudi KAKŠEN VOZNIK STE GLEDE NA ZNAMENJE?