Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 28. septembra do 4. oktobra

V ponedeljek se boste podali s prijetno energijo lune v znamenju vodnarja. Prevladovalo bo svobodno razmišljanje, obarvano z željo po novih prijemih. Čeprav boste raztreseni boste veliko naredili. Ob 17.34 uri preide luna v znamenje rib, zato boste proti večeru vedno bolj zasanjani. Ne boste se želeli izpostavljati, še manj boste želeli biti opaženi.

V svojem svetu se boste tudi v torek in sredo, ko vas bo objemala energija lune v ribah počutili popolnoma izpopolnjeno. Lotite se lahko kakšne kreativne zadeve, ki vam bo zagotovo dobro uspela, saj bo vaša domišljija neverjetna.

V četrtek pričakujte napet in nenavaden dan saj prihaja Polna luna v znamenju ovna.

Nič ne bo tako kot bi želeli, problem bo predstavljalo prilagajanje. Ta luna bo poskrbela za čustven val, ki se bo širil iz ure v uro, situacijo bo nekoliko umiril umirjen pogovor. Borili se boste predvsem zase in si risali navidezne cilje ter želje, na realizacijo bo potrebno še počakati. To je čas, ko lahko marsikaj gre narobe, vendar se nikar ne predajte pesimizmu.

blankOzračje se bo v petek, ko vas spremlja vpliv lune v ovnu prevesilo v razigrano dogajanje.

Ki bo spodbujalo potrebo po druženju z bližnjimi ter aktivnemu delovanju. Polni boste nemirne energije, neprestano boste iskali nove priložnosti, zato lahko ta čas odlično izkoristite in opravite vse tiste stvari, ki ste jih iz različnih razlogov odrivali na stran. Težko pa boste opravljali delo, ki je zahtevno in od vas zahteva veliko koncentracije in potrpežljivosti. V vsakem trenutku se bo namreč dogajalo ogromno stvari, vašo pozornost pa bodo neprestano motile nove zaposlitve. To je ugoden čas za izpeljavo načrtov, skratka vse, kar bo rezultate prineslo hitro.

V soboto ob 17.12 uri preide luna v bika, kar vam prinaša več umirjenosti in realen pogled na vse kar vas obkroža.

Tokrat boste znali napredovati na diplomatski način, kar vas vodi k notranji harmoniji. Veliko lepega bo povezanega z domačim okoljem, kjer boste pridobili občutek varnosti.  Delovne zadeve boste sicer zaključili, vendar boste bolj razmišljali o počitku in kakšni sprostitvi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN