Dnevni horoskop za ponedeljek 28. decembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 28. decembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembne bodo finance in načrti z njimi povezani, ki vas bodo v mislih prebujali.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Poudarjena bo vaša osebnost, oziroma vaš ego, ponosni boste na svoje ideje.

horoskop 28 decembra
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes praznuje Denzel Washington: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v prvi dekadi Kozoroga v 3. hiši, kar pomeni, da je zanesljiva, praktična in odgovorna oseba, ki spoštuje tradicijo in ustaljene navade, vendar pa ne mara vmešavanja in ni najbolj prilagodljiv, nagiba se tudi k črnogledosti, nezadovoljstvu in gospodovalnosti. Njegova luna se nahaja v prvi dekadi Vodnarja v 4. hiši, kar ga opisuje kot nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki nadvse ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša, vendar bolj strasten.

Ascendent ima v prvi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Venera v Škorpijonu mu vliva strasten pristop do življenja.

Ne gre za to, kako močno znaš udariti. Bistvo je, kako močan udarec znaš prenesti in da greš naprej.

Rocky Balboa

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 28. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Thomas Woodrow Wilson, ameriški predsednik
  • Julij Nardin, slovenski fizik, izumitelj
  • John von Neumann, madžarsko-ameriški matematik
  • France Žajdela, slovenski zdravnik onkolog
  • Linus Torvalds, finski računalnikar

Na današnji dan v Ljubljani prvič uprizorjena Linhartova Županova Micka. Rodil se je Thomas James Henderson, škotski astronom in Carl-Gustav Arvid Rossby, švedsko-ameriški meteorolog. Umrl je Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec in Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 28. decembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začetek tedna bo zaradi lahkotne energije lune v dvojčkih zelo obetaven. Sploh se ne boste obremenjevali s tem, da so pred vami številne dokaj pomembne obveznosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Posvečate se delu in razmišljate o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Čim prej obiščite nekaj spletnih strani s to tematiko in pazite pri pomembnih dogovorih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav boste zaradi optimizma, ki ga prinaša luna v vašem znamenju pripravljeni na novosti na poslovnem področju, s kakšnimi večjimi naložbami vseeno še malo počakajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veseli boste, pa tudi če se vam zgodi le majhna stvar. Vaša skromnost bo močno prišla do izraza v domačem okolju, kjer se bodo nizali prijetni komplimenti. Pohvaljeni boste, ker ste takšni kot ste.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dogodki, ki se vam bodo vrstili v domačem okolju vas lahko spravijo v blažjo obliko depresije. Preženete pa jo lahko s tem, da se začnete glede kočljive zadeve morda celo strinjati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. decembra 2020

Poskusite danes, ko bo luna v dvojčkih kaj drznega, posebno v ljubezni, kjer se lahko nekoliko poigrate in zmagate. Ne boste pa najbolj vztrajni in pripravljeni, da si izborite pravo stvar.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Brez razloga boste danes skozi dan ves čas obremenjeni z napačnimi zadevami. Raje se malo ustavite in razmislite, če je to zares potrebno, kar pa z zračno energijo ne bo enostavno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ljubosumje vam bo kljub nagajivi energiji lune v dvojčkih nagajalo na vsakem koraku. Z njim se boste težko soočili. Pomaga vam lahko le topel objem ljubljene osebe, ki vas bo pomiril.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ugodna luna v znamenju dvojčkov lahko danes zelo pozitivno vpliva na vaše počutje. Že dopoldne boste izredno optimistični, zlasti če imate opraviti z nekom od domačih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbite danes najprej zase in se končno postavite na noge, saj je škoda, da ne bi izkoristili prijetnega obdobja, ki je pred vami. Prenehajte iskati napake tam kjer jih ni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse bo danes, ko vas bo navdihovala luna v dvojčkih potekalo tako kot ste si zamislili. Zelo dobro ste se pripravili, zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj vam bo uspelo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobili boste odgovore na najbolj žgoča vprašanja, povezana s čustvenim področjem. Znebili se boste določenih zadržkov tudi zato, ker si močno želite nekaj drugačnega.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2021 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG