Dnevni horoskop za ponedeljek 19. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 19. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu, ki ga spremlja ognjena energija bo vse skupaj nekoliko bolj jasno in lažje razumljivo. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več vztrajnosti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Skozi dan boste z verižnimi reakcijami iskali notranje bližnjice v smeri, da se znebite določenih obremenitev.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 6.43 uri preide luna v znamenje strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja preko interneta ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Odločite se, da boste gospodar sprememb in ne žrtev sprememb.

Brian Tracy

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 19. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Lewis Mumford, ameriški urbanistični sociolog
Peter Tosh, jamajški reggae glasbenik, politični aktivist
Philip Pullman, angleški pisatelj, novelist
Nuša Tome, slovenska smučarka
Heikki Kovalainen, finski dirkač Formule 1

Na današnji dan je bila ustanovljena trgovska šola v Ljubljani. Rodil se je Louis-Nicholas Ménard, francoski pisatelj in Janko Šlebinger, slovenski književni zgodovinar. Prav tako praznuje ameriški boksar Evander Holyfield. Umrl je Alija Izetbegović, bosansko-hercegovski predsednik in Ivan Brez Zemlje, angleški kralj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 19. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sicer vedno razigrani in optimistični ovni boste danes, ko bo luna v strelcu nekoliko bolj resni ter odgovorni, saj boste hoteli urediti stvari, s katerimi ste dlje časa odlašali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar ne pozabite, da se včasih dobri rezultati pokažejo z zamikom. Zato ne imejte slabe vesti, če se bo vse skupaj danes kompliciralo. Delovna zaskrbljenost bo močno naraščala.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zatekate se v preveč mračne misli, namesto da bi se s pomočjo lune v strelcu zganili in spretno nadaljevali z dvignjeno glavo in novimi svetlimi načrti za prihodnje obdobje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V središču pozornosti bo danes vaš bančni račun, ki ga boste po vsej sili hoteli spraviti v red. Ne bo šlo lahko zlahka, skoraj boste že obupali, toda na koncu se boste znašli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prva naloga današnjega dne, ki ga spremlja luna v znamenju strelca bo, da si pridobite vse potrebne informacije. Šele potem boste lahko začeli resno razmišljati o ustrezni taktiki.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. oktobra 2020

Zaradi napak drugih se boste znašli danes v nesporazumih in kočljivih situacijah. Jeza ne bo pomagala, skušajte takoj narediti vse, da se boste čim prej spet vrnili na pravo pot.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelavci bodo danes zaradi energije strelca bolj razumevajoči kot jim pripisujete. To pomeni, da je pred vami še marsikatero pozitivno presenečenje. Nekaj, kar vas bo pomirilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu boste neverjetno vztrajni, čeprav to ni vaša prirojena lastnost. Kaj bo razlog za spremembo še sami ne boste vedeli. Če si boste pri čustvih premislili, to povejte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko boste že skoraj obupali, se bodo stvari šele začele dogajati. Potem spet ne boste imeli druge izbire, kot da se vnovič vključite, a saj to za vas niti ne bo zelo težko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Upoštevajte nasvet starejše osebe, ki je z vami povezana, saj vam res želi vse najbolje. Informacije v službi bodo danes zaradi njihove vsebine odskočna deska za osebno rast.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste dobili pomemben podvig, si ga ne boste znali razložiti. Za pomoč boste prosili nekoga, ki je bolj izkušen. Ravnali se boste po njegovih nasvetih in prišli do pravega rezultata.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustva bodo danes, ko bo luna v strelcu zajeta v zrelost, zorenje, ki ne bosta dovoljevala distance, nezainteresiranosti ali odmikanja. Veliko lahko pridobite, če se boste odprli, pa še več.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Lifestyle astro namig.