Dnevni horoskop za ponedeljek 17. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 17. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je čas za pogumne podvige, prijetne komplimente in iskrena soočenja.

Horoskop smernica za astro znamenja: V današnjem dnevu vas bo spremljal občutek, da se vse odvija zelo hitro, brez da bi imeli dovolj časa za razmislek, kar vas bo nekoliko vznemirilo, vendar le za trenutek.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju leva

Danes ob 7.38 uri preide luna v znamenje leva. Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Če že nekaj časa razmišljate o nakupu nakita, zapestnice. Sedaj je pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Robert De Niro, ameriški filmski igralec
Nelson Piquet, brazilski avtomobilski dirkač
Sean Penn, ameriški filmski igrale
Jim Courier, ameriški tenisač
Thierry Henry, francoski nogometaš

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen slovenski Narodni svet. Je tudi dan združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom po prvi svetovni vojni. Umrl je Arsen Dedić, hrvaški glasbenik in Josip Macarol, slovenski slikar ter Jakob Savinšek, slovenski kipar. Rodil se je slovenski pesnik in satirik Ivan Rob in slovenska slikarka Henrika Šantel.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 17. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub svoji divji naravi obožujete mirne odnose in razumevanje, danes pa boste pokazali drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala ali celo presenetila v negativni smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes, ko bo luna v levu, naj vas ne skrbi, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite. Zato se pravočasno pripravite na vprašanja, ki bodo od vas zahtevala takojšnje odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate veliko priložnosti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer zelo previdno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste z vplivom lune v levu blesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte več dejstev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste danes, ko bo luna v vašem znamenju premagali s tem, da se odpravite na sprehod in da se pogovorite z nekom, ki vas vedno znova spravi v odlično voljo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 17. avgusta 2020

Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, še posebej tisti, ki imate svojo pot natančno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav trenutno niste v najboljši koži.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih z bližnjimi zaradi lune v levu prekipevalo, saj vas bodo zopet jemali za samoumevne. Danes ne boste najbolj zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrebovali boste počitek, saj boste utrujeni od dela in obveznosti. Pojdite po zanimivih nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa zaradi obveznosti spretno odlašate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v levu, boste imeli srečo, vendar se boste morali sami podati po njo. Privoščite si naklonjenost zvezd in si naredite prijeten in razigran scenarij za prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas ne bo jemal resno in marsikdo ne bo upošteval vaših nasvetov, vendar kljub temu ohranite mirno kri. Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za celotno situacijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate ogromno možnosti, toda danes bi se bilo najbolj smiselno usmeriti samo v eno. V ljubezni boste danes, ko bo luna v levu želeli še nekoliko preverili osebo, ki vam je všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na nekaj zanimivega, kar bo popestrilo vaš vsakdanjik. Vaša samozavest se bo s pomočjo lune v levu izboljšala, tudi všeč si boste. Proti večeru se podajte v romantičen podvig.

Vaz zanima: URAN V BIKU SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO