Dnevni horoskop za ponedeljek 16. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 16. novembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 16. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan strpnosti. Prihaja vir energije, ki vas bo razbremenila in omogočila, da boste v vseh situacijah bolj prilagodljivi.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V današnjem dnevu se boste ukvarjali predvsem sami s seboj. Želeli boste kontrolirati pobesnela čustva, kar vam bo v veliki meri tudi uspelo.

strelec
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Luna v znamenju strelca – Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si več svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Jean le Rond d’Alembert, francoski filozof
  • Mile Klopčič, slovenski pesnik
  • Duša Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Franci Zagoričnik, slovenski pesnik, prevajalec
  • Robert Nozick, ameriški filozof

Na današnji dan na pobudo konference OZN nastane UNESCO. Mati Tereza je dobila častno državljanstvo ZDA. Rodil se je rimski cesar Tiberij in ameriška igralka Lisa Bonet. Umrl je Fran Levstik, slovenski pesnik, dramatik in William Clark Gable, ameriški filmski igralec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 16. novembra 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poslovna storilnost bo danes kljub razpršeni luni v strelcu nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile od znotraj. Imate vse možnosti za napredek.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želi boste sadove minulega dela in se skušali poglobiti v za vas pomembne situacije. To vas bo osrečevalo, saj hrepenite po tem, da sebe postavite na prvo mesto.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v strelcu boste podjetni kot v svojih najuspešnejših časih in ne boste se ustrašili ničesar, tudi tveganja ne. Prav to se vam bo obrestovalo tudi na bančnem računu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekatere odločitve v službi se vam danes, ko vas bo objela luna v ognjenem znamenju ne bodo zdele smiselne, a boste vseeno dokaj neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Produktivnost iz preteklosti se bo obrestovala, zato dobrega počutja danes ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o tem, da presenetite nekoga, ki vam že nekaj časa stoji ob strani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. novembra 2020

Dobra volja bo danes zaradi energije lune v strelcu vaša popotnica na poti k zadovoljstvu. Zelo boste razposajeni, kar si boste zamislili se vam bo tudi uresničilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste morali nastopati zelo samozavestno, da se boste pravilno usmerili, če se hočete izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel z vami manipulirati a mu ne boste nasedli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobra volja bo danes, ko bo luna v strelcu na vrhuncu in to se vam bo kazalo na obrazu. Čustveno bogastvo bo skozi dan napolnjevalo vaš imunski sistem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odprite danes, ko bo luna v vašem znamenju srce ljubljeni osebi, z veseljem vam bo prisluhnila. Ne pozabite, da je svet veliko lepši, če vas ima nekdo zelo rad.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odprlo se vam bo nekaj nepredvidenih finančnih možnosti. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Vztrajni boste, zato vas nihče ne bo mogel usmeriti v nasprotno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro počutje in veliko razumevanja bosta danes, ko bo luna v strelcu delovno ozračje krojila po vašem okusu. Edini problem, ki se bo občasno pojavil, bo razdvojenost med tem, kar čutite do nekoga.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetite se danes, ko boste kljub luni v ognjenem znamenju malce utrujeni svoji fizični in psihični kondiciji. Več pozornosti polagajte medsebojnim odnosom v družini.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop in Mesečni video horoskop november!