Dnevni horoskop za ponedeljek 13. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 13. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte danes tekom dne ujeti hiter in dinamičen tempo, saj prihaja zvečer več ležernosti.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Čeprav bodo danes novosti dobrodošle, bodite bolj preudarni in samozavestni. Predvsem na področju ljubezni, kjer ne boste zaznavali realne slike.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju bika

Zvečer ob 19.34 prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Lažje se boste soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Luna – Zadnji krajec ob 1:29

S pomočjo zadnjega krajca se boste lažje dokopali do pravih odgovorov in zaključili tisto kar vas zasleduje v ozadju. Ne iščite bližnic, raje se soočite in tehtno razmislite o vsem skupaj.

Naj bo vaš uspeh, vaša izbira in hkrati priložnost.

Harrison Ford

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Hinko Smrekar, slovenski risar, karikaturist, ilustrator
Ludvik Toplak, slovenski pravnik, rektor, politik, veleposlanik
Harrison Ford, ameriški filmski igralec
Ernő Rubik, madžarski kipar, arhitekt, izumitelj Rubikove kocke
Cameron Crowe, ameriški filmski režiser

Na današnji dan v Sloveniji potekajo predčasne državnozborske volitve. Umrl je Ivan Goran Kovačić, hrvaški pesnik in Peter Parler, nemški arhitekt. Rodil se je Alberto Ascari, italijanski avtomobilski dirkač.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: ponedeljek 13. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spoznali boste osebo, ki bo pustila zanimiv pečat in vas prebudila iz starih vzorcev. Zbližali vaju bodo podoben temperament, sorodni interesi in podobna prepričanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni danes popoldne, ko luna preide v bika ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V zraku bo zjutraj, ko se bo luna še nahajala v ovnu nekaj novega. Čutite, da je lahko to pomembno za vas in osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pritoževali se boste nad tem, da vas ne upoštevajo kot si želite. Če se potrudite in si vzamete čas za iskrene pogovore, potem boste premagali sami sebe in vse negativne vibracije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pustite danes ljubljeni osebi, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Vezani levi boste doživeli srečanje z osebo, ki je zaznamovala pomembne dele vaše preteklosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 13. julija 2020

Pričakujete lahko prijetne dogodke in sprejetje vaših zamisli s strani ljudi v vaši bližini. Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa pozno popoldne, ko luna preide v bika poiščite pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se vam bo spontano ponudila priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost razvoju čustev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan, v katerem luna prehaja iz ovna v bika lahko spodbudi čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost, ki jo poskusite izkoristiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepopustljivi boste, nočete se pogovoriti o določenih zadevah. Ljubezenske poti bodo prav zato težje, saj nimate dovolj posluha za določene ljudi. Skušajte biti bolj iznajdljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih svojih zamisli. Luna v znamenju ovna vam bo razsvetlila jutro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadevo, ki vam je tuja, boste analizirali in spoznali do potankosti. K sreči boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse skupaj popeljali do konca in morda celo zmagali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Začetek dneva bo zaradi lune v ovnu obarvan z negotovostjo, toda popoldne se boste umirili in prepričali, da bo vse še dobro. Stvari se bodo izboljšale in zaupali boste brez posebnih težav.

Vas zanima: ALI JE LOČITEV ZAPISANA ŽE V NATALNI ASTROLOŠKI ANALIZI?