Tedenski Lunin horoskop za obdobje 13.7.-19.7.20

V ponedeljek vas luna v ovnu vodi k novim spoznanjem, hitri odločitvam in predvsem borbenosti. Skozi dan se ne obremenjujte z malenkostmi, saj prihajajo spontane odločitve. Ob 19.34 uri se bo vse skupaj zavrtelo v bolj harmonične energije, saj luna prehaja v znamenje bika. Morda se boste znašli v kakšnem družinskem pogovoru, pri realizaciji vas bo opominjal tudi vpliv Zadnjega krajca.

V torek, ko bo luna v biku se vam nikamor ne bo mudilo.

blankZ veseljem boste pospravili, skuhali in preživeli kvaliteten čas s svojimi ljubljenimi. Avanture in drzne rešitve vas niti malo ne bodo zanimale. Bo pa pomembno za vas, da ste materialno dobro usmerjeni in prepričani v svoj prav. Tudi v sredo lahko veliko postorite, saj bo vaša motivacija na najvišji ravni. Znali se boste poglobiti v zadeve in tudi prijazno vprašati, če vam kaj ne bo jasno.

V četrtek ob 7.19 uri se luna pomakne v znamenje dvojčkov.

Raztresena energija in povečana všečnost bosta vaši vodili k dobri volji. Veliko boste razmišljali in govorili, manj boste tokrat storili. Glasne pripombe vas lahko zmotijo, če se želite notranje umiriti. V petek nič ne bo tako kot ste si zastavili. Luna v zračnem znamenju bo povzročila pravo zmedo, tudi na področju ljubezni, kjer lahko nekoga celo napačno razumete. Kljub temu, da boste zelo spogledljivi, se nikar preveč ne zapletajte in ne obljubljate, če ne morete izpolniti.

V soboto ob 16.24 uri preide luna v znamenje raka, zato pričakujte konkretno ohladitev v odnosih in v vaših mislih.

Čeprav si boste na vso moč želeli biti ljubljeni, ne boste dovolj pogumni, da bi v tej smeri naredili kakšen korak. Raje se boste zadrževali v svetu sanj in svojih preteklih dejanj. Nedelja bo umirjen in hkrati ljubezniv dan, ki prinaša predvsem toplino v odnosih. Z veseljem si boste vzeli čas zase, za svoje telo in za svojo dušo. Boljše kot v družbi se boste počutili sami s sabo, obdani z nežnimi vibracijami vaših najglobljih misli.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN