Tedenski horoskop za obdobje 13.7.-19.7.2020 napoveduje ljubezenska soočenja

V teden pred vami se boste usmerili premišljeni, vendar s Soncem in Merkurjem v znamenju raka še vedno malce zasanjani. Prepričani boste, da je dovolj, da o nečem razmišljate, energije za akcijo vam bo tokrat primanjkovalo. Vendar se s tem nikar ne sprijaznite. Svoboden in pogumen pristop bo tisti, ki vas s pomočjo Marsa v znamenju ovna vodi k uspehu.

Za dvome in očitke ne boste imeli časa, saj boste pogumno drveli naprej, tudi mimo ovir, s katerimi se boste znali diplomatsko soočiti.

Merkur lahko doprinese na finančnem in poslovnem področju nekaj zasanjanosti, tako da se skušajte zadev lotiti čim bolj budno in skoncentrirano.

Tedenski horoskop za obdobje 13.7.-19.7.2020 napoveduje ljubezenska soočenja

Venera v znamenju dvojčkov bo dovajala energijo, potrebno za ljubezenska soočenja, zato se ne bojte, da bi se česa ustrašili ali da bi po nepotrebnem odnehali. Poglobite se v prave rešitve in se izognite pretiranemu tveganju in prehitremu delovanju, saj vas lahko situacija močno premami v napačni smeri.

Konec tedna bo ugodna konjunkcija med Luno in Merkurjem pričarala lepe priložnosti in ugodno energijo, če vas čaka kakšno ljubezensko srečanje.

Največ prijetnih energij lahko pričakujete biki, dvojčki in raki, nekaj zmedenih situacij pa boste deležni rojeni v znamenju device, tehtnice in kozoroga.

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tem tednu prihaja čas, da prisluhnete svojim nasvetom.

Ne bojte se pokazati čustev in se z njimi soočiti, saj vas spremlja ugoden vpliv Marsa v vašem znamenju. Začnite znova in ne bodite arogantni, ne do sebe in ne do svojih najdražjih. Glede pomembne naloge ste prehodili že več kot pol poti, sedaj pa vas čaka še zaključek, nato se lahko posvetite ljubezni. Vaša močna volja vam bo v nedeljo, ko bo luna v raku v pomoč, tudi če se boste slabše počutili. Velikodušnost in optimizem boste strastno delili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo v sredo, ko bo luna v biku napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s svojo neverjetno vibracijo. Ljubezen bo nekaj plemenitega in z lahkoto se boste na nežen način predali partnerju. Samskim se bo tokrat veliko dogajalo proti koncu tedna, vendar ne boste imeli prave energije za začetek novega razmerja. Veliko mirneje se lahko soočite tudi z morebitnimi novostmi. To bo pozitivno vplivalo na vse.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembno je, da v tem tednu izluščite poučno izkušnjo iz življenja. V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, a le, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke. Vaša samozavest bo konec tedna na ostalih področjih naraščala, na čustvenem področju pa bo počasi začela upadati, saj se vam bodo odvijale zapletene situacije, ki jih enostavno ne boste razumeli na pravi način.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Slišali boste nekaj, kar ni neposredno povezano z ljubeznijo in romantiko.

Zato boste bolj togi. Zdi se vam, da bi se morali obrniti drugam, tja, kjer se več dogaja. Veliko govora bo o vseh mogočih novostih na čustvenem področju, vendar za zdaj nič posebno novega ali konkretnega. V petek vam bo uspelo, tudi pri nečem, kar ste nekoč izpustili iz rok. Stiki, ki jih boste navezali doma vam lahko v prihodnosti pri odločitvah zelo pomagajo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ponedeljek, ko bo luna še v ovnu bolj pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Vsekakor podajte svoj odgovor na vsa sporočila, čeprav z zamudo. Proti koncu tedna prihaja nekaj ljubezenskih novosti, ki vas bodo zbudile in vam podarile čudovit občutek. Mika vas čisto novi ljubezenski cilj, ki bi ga lahko dosegli brez prevelikega naprezanja. Zelo boste sproščeni in razigrani, še posebej v nedeljo. Po drugi strani pa boste družinski levi izredno zmedeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste, zato se čim prej sestavite in začnite optimistično zreti v lepšo prihodnost. Zavedati se boste začeli, kaj imate, čeprav vas še vedno mika, da bi se poigrali z nekom, ki vas privlači. Posebno v soboto in nedeljo, ko boste od partnerja zahtevali, da se vam prilagodi brez upiranja. Vseeno vam svetujemo, da pokažete več nežnosti, pozornosti in hkrati pripravljenosti na vajino nadgradnjo odnosa, po kateri že oba nekaj časa hrepenita. Strah ne bo imel prave osnove.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se v ponedeljek, ko bo luna še v ovnu ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite taktično in premišljeno.

Počasi prehajate v čas konkretnih odločitev in poslavljate se od praznega sanjarjenja. Tisti, ki se že dlje časa nahajate v nedorečenih zgodbah, boste tokrat vzeli v roke škarje in platno in si pričarali konkretno akcijo. Brez dvoma boste začutili tisti znani nemir, ki vas bo silil k bežanju, a temu se morate upreti. Ko boste enkrat ugriznili, ne boste več spustili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Niste na najboljši poti. Vseeno se trudite na vsak način dokazati svoj prav. Lahko pritegnete pozornost osebe, ki je izredno močnega značaja in jo zato občudujete.. Bodite konec tedna to kar ste in se ne pretvarjajte. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo poskušal na nek način ogoljufati, zato bodite malo bolj pozorni. Ljubezen bo v nedeljo, ko se boste končno sprostili romantična. Oddajali boste dobro energijo. Pazite, da ne boste preveč hiteli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z denarjem ravnajte v tem tednu bolj previdno, saj vas preveč privlačijo drage in nepotrebne reči. Pomanjkanje zbranosti bo v četrtek, ko bo luna v dvojčkih krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti, da bi lahko nekoga prevzeli. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti ali celo podrediti, kar vas bo postavljalo pred nove izzive. Čustva vas lahko v nedelj premagajo. Prehitro se izdate in potem zahtevate vedno več.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V teden se boste podali sproščeni in nasmejani.

Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste trosili tudi okoli sebe. Kar se tiče poslovnih zadev, pa lahko naletite na manjše presenečenje, zato pazite glede stroškov in še enkrat preverite stanje na računu. Poskušajte v petek upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti, čeprav vsemu tudi ne boste mogli uiti. Nenehno boste gledali na uro in ugotavljali, kaj vse vam je še ostalo na urniku. Tudi doma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V torek in sredo, ko bo luna v biku se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi in ste pred kratkim začeli razmerje. Prepustili se boste globokim čustvom in končno boste notranje bolj umirjeni. Vezani se boste proti koncu tedna znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s partnerjevimi težavami. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita bolj ugodne temelje za prihodnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezenskem življenju boste v tem tednu delovali zelo energično in sproščeno. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje, kjer ste v preteklosti pustili velik pečat. Sami si že nekaj časa preveč zapletate stvari, zato boste najprej preveč spraševali, potem se boste zlahka pustili prepričati v situacije, ki so vam všeč in vas vznemirjajo v prijetni smeri. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo izzval ali razjezil odločneje udarite po mizi in se postavite zase.

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?