Izrazite svojo moč in energijo, sedaj ko se Mars nahaja v znamenju ovna

Mars se je 28. junija zavihtel v znamenje ovna, kjer se počuti najboljše, saj je njegov vladar. Do 9. septembra se bo gibal v direktni smeri, nato nadaljuje retrogradno gibanje v znamenju ovna. Mars v znamenju ovna teče hitro, toda ni nujno, da pride vedno do cilja. To je bliskovita vibracija, ki se hitro razjezi  in vznemiri. Njegova energija je močna in na trenutke celo nekoliko agresivna.

V tem obdobju boste blesteli predvsem rojeni v znamenju ovna. To je čas, ko lahko tudi ostali prižgete turbo pogon in naredite vse tisto, s čimer ste v zadnjem času odlašali. Prekipevali boste od strasti, tako poslovno, kot tudi zasebno. Podrobnosti boste puščali na miru, z njimi se enostavno ne boste imeli časa ukvarjati.

Izrazite svojo moč in energijo, sedaj ko se Mars nahaja v znamenju ovna

V tem obdobju lahko sprožite aktivno energijo, ki ideje potegne izven koncepta in jih pretvori v dejansko dogajanje.

Določeni, bolj mirni ljudje se lahko ustrašijo vaše impulzivnosti in neprevidnosti. Dojemali vas bodo, da ste prestrogi, zato ne bodite presenečeni, če se bo kakšna umirjena oseba umaknila iz vašega življenja. V očeh drugih ste lahko velik trn v peti.

Poudarjena bo vaša sposobnost, da se stvari lotite sistematično in presenetite vse z uspehom. Prav tako vas bo ta vpliv usmeril v dinamičnega voditelja, ki točno ve kaj hoče in kaj mora zahtevati od drugih. Sledite svojim strastnim sanjam in tvegajte, saj lahko veliko pridobite. Navduševali vas bodo pogum, samozadostnost ter sveže razmišljanje.

Mars je planet akcije in ko se sprehaja v znamenju ovna, ga nihče ne more premagati.

Njegov vpliv na vas je močan, neodvisen in oster. Popolnoma nič vas ne bo oviralo, če želite nekaj doseči. Mars v ovnu je vedno zmagoslavno usmerjen in se z drugim mestom ne zadovolji.

Izrazite svojo moč in energijo, sedaj ko se Mars nahaja v znamenju ovna

V tem položaju Marsa ne gre za načrtovanje.

Gre za to, da se podate neobremenjeno naprej, ne glede na to, kakšne so ovire. Želeli boste olepšati poti, se premikati in poudarjati svoje telo in um. Bolj verjetno je, da boste med tem tranzitom počeli stvari, ki jih še nikoli niste počeli. S posledicami se ne boste ukvarjali, zato se lahko občasno pojavijo napetosti. Zaradi agresivne energije in nenehnega hitenja bodite bolj previdni med vožnjo ter se zavarujte pred raznimi poškodbami glave.

Samozavest vam lahko olajša raziskovanje novih stvari, povečan pogum pa vas bo ščitil pred občutljivostjo. V ljubezni boste strastni in z veseljem boste prevzemali pobudo. Težje pa se boste osredotočili na potrebe ali počutje drugih. Mars v ovnu uspeva pri ustvarjanju inovativnih idej. Sveži koncepti, ki sledijo vas bodo navdihnili.

Zaradi tega močnega vpliva se bo vaše delovanje prelevilo v pravo tekmo, vendar je bolj priporočljivo, da ostanete potrpežljivi. V tem obdobju boste bolj trmasti in prepričljivi, kar mnogim ne bo všeč.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA