Dnevni horoskop za petek 9. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 9. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za petek 9. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan pošte. Danes se boste ustavili pri vsaki malenkosti, ki bo zmotila vaš tempo, vendar ne pretiravajte preveč.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili. V današnjem dnevu bo pomembno da predvidevate.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Je močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste pripeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost.

Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Vse kar potrebuješ, je ljubezen.

John Lennon

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 9. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Ivo Andrić, srbski pisatelj, nobelovec
John Lennon, angleški glasbenik
Peter Tosh, jamajški pevec reggaeja, kitarist, glasbenik
Miran Zupanič, slovenski scenarist in režiser
Urška Žolnir, slovenska judoistka

Na današnji dan je bila ustanovitev Krajinskega parka Goričko, krajinski park treh dežel: Slovenije, Avstrije in Madžarske. Umrl je Oskar Schindler, nemški industrialec in Milan Vidmar, slovenski elektrotehnik, šahist, filozof, pisatelj. Rodi se tudi Ivo Vojnović, hrvaški književnik in Jožef Košič, slovenski porabski pisatelj, pesnik.

Preberite tudi: ZNAMENJA, KI IMAJO NAJBOLJŠI SMISEL ZA HUMOR

Dnevni horoskop: petek 9. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse kar vam je do sedaj predstavljalo težavo se lahko s pomočjo lune v znamenju raka reši v najkrajšem možnem času, ravno v takšni smeri, kot ste predvidevali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez občutka slabe vesti izkoristite privilegij, ki se vam bo ponudil. Še posebno, ker bi na vašem mestu vsi naredili enako. Sladko se boste nasmejali uspešni potezi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Popoldne bo več časa za srečanje, na katerega se ne morete pripravljati, saj bo vse potekalo spontano in občasno tudi nepredvidljivo. Luna v raku bo poudarila čustveno plat.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija vašega znamenja je v zraku. Razpoloženje bo na višku, zato si boste privoščili spletni klepet do jutra. Izžarevali boste veliko dobre volje in pozitivne energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zakaj vedno mislite, da so kompromisi večinoma nekaj slabega in pomenijo poraz. Da ni tako, boste kmalu občutili tudi na svoji koži. Finančno boste kljub občutljivi luni v raku stabilni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 9. oktobra 2020

Veliko časa in energije boste vlagali na vsa področja. Rezultati se bodo pokazali vendar ne takoj. Ne bodite nestrpni ampak zavihajte rokave in se podajte v nove izzive.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen vas bo zaradi lune v raku dobro ogrela, čeprav ostane občutek, da niste izvedeli vsega, kar bi lahko. Vseeno vas spremlja sreča. Zadovoljni boste, še posebej zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas za zelo zanimivo idejo, o kateri že dolgo razmišljate, je končno dozorel. Le zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Nakupi vam bodo danes prinesli veliko zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Draga oseba bo opazila vašo spremembo počutja, a tokrat bo to za oba pozitivno, saj se boste z luno v raku hitreje prepustili čustvom. Slutite, da prava presenečenja šele prihajajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V službi ne pričakujte preveč. Pojdite kljub nežnim energijam lune v raku raje sami v akcijo. Denar varno in premišljeno naložite, seveda si lahko privoščite tudi kakšen priboljšek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi ovir in napetosti, ki se bodo pojavljale, boste še bolj znali ceniti končni uspeh. Potrebovali boste veliko diplomatskega duha. Zvečer si privoščite nekaj več romantike.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skušajte skrivnost vsaj še nekaj časa zadržati zase. Če jo boste obesili na veliki zvon, boste izgubili pomembno prednost pred tekmeci. Luna v raku prebuja vaša čustva.

Preberite tudi KATERE ŽENSKE SO NAJBOLJ KONFLIKTNE IN KATERE NAJMANJ?