Dnevni horoskop za petek 4. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 4. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 4. junija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 4. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sproščeni boste, morda celo preveč, zato morate paziti, da brzdate svojo impulzivnost in nepotrpežljivost, sploh v medosebnih odnosih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nemirni in radovedni se boste danes z veseljem učili od drugih ter komentirali vse kar vas bo obdajalo.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju ovna

Luna je v znamenju ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Pusti, da tisti, ki želi premakniti svet, najprej premakne sebe.

Sokrat

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Dermota, slovenski operni pevec
  • Lučka Kralj Jerman, slovenska dirigentka
  • Thomas Mann, nemški pisatelj
  • Angelina Jolie Voight, ameriška igralka
  • Lukas Podolski, nemški nogometni reprezentant

Na današnji dan so bile podeljene prve Pulitzerjeve nagrade. Madžarska podpiše trianonsko mirovno pogodbo. Na Dunaju se sestaneta John Fitzgerald Kennedy in Nikita Sergejevič Hruščov. Rodil se je Marjan Kozina, slovenski skladatelj in Robert Jacobsen, danski kipar in slikar. Rodil se je tudi Sokrat, grški filozof in Aleksander Sergejevič Puškin, ruski pesnik, pisatelj. Umrl je Giacomo Casanova, italijanski pustolovec in Edo Mihevc, slovenski arhitekt.

Kakšne bodo energije današnjega dne?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo energije današnjega dne spodbudne, primerne, da začnete nekaj novega.

Katera astro znamenja boste danes najbolj nerodna in nemirna?

V današnjem dnevu boste najbolj nerodni in nemirni rojeni v znamenju bika, dvojčka in tehtnice.

Preberite tudi: KOLAGEN, KI POMAGA POVRNITI MLADOSTEN VIDEZ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. V današnjem dnevu vas lahko reši vpliv lune v vašem znamenju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, kar vas bo prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo navdihnilo z optimizmom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes nekdo ne bo razumel da iščete dodatno razlago za vse, kar se vam bo dogajalo. Tudi v ljubezenskih odnosih ste dokaj nepotrpežljivi, vendar tako le ogrožate dobre energije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo danes, ko je luna v ovnu ne bo razumel, da se želite v ljubezenskem odnosu počutiti popolnoma varno. Poskusita se pogovoriti o vsem skupaj. Samskim bo nekdo pokazal, da so zaželeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa danes kljub hitri energiji lune v ovnu žal ne bo mogoče. Danes vas bo vzpodbujala predvsem vaša ambicioznost, še posebej ko boste na vrhu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite s pomočjo lune v znamenju ovna nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga pogum.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vas zaradi lune v ovnu nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede. Najbolj ugodno bo danes za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Komaj ste dočakali dobro ponudbo, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih še pred kratkim nameravali dokončati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo boste uživali v klepetu, ki se lahko raztegne na več ur. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej pretehtati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S svojo samozavestjo, ki jo podarja luna v ovnu boste danes praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite prisluhniti, saj vas bodo sprejeli na popolnoma drugačen način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite kljub nemirni luni v ovnu nekoliko potrpežljivi in prepričani v svoje dosežke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse vam bo enostavnejše, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko zvečer, ko se luna pomakne v ribi prinesejo uspeh.

Vas zanima: LARA IMA OBČUTEK, DA NI DOVOLJ DOBRA MAMA