Dnevni horoskop za petek 4. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 4. decembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 4. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dopoldne vas bo objela ležernost, ki jo bo popoldne prestregla močna in pogumna energija.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Dan prinaša notranje borbe, preobrazbe in stremenje k boljšemu življenju. Vendar pa ne bodite presenečeni, če boste imeli premalo energije.

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 13.53 uri preide luna v znamenje leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja.

Vsi imajo jasno mnenje o tem, kako naj bi drugi morali živeti, vendar ne vedo, kako živeti svoje življenje.

Paulo Coelho

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 4. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Anton Sovre, slovenski filolog in prevajalec
  • Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser
  • Jeff Bridges, ameriški filmski igralec
  • Tyra Banks, ameriška manekenka
  • Andrej Komac, slovenski nogometaš

Na današnji dan proti Marsu izstrelijo vesoljsko sondo Mars Pathfinder, ki nato sedem mesecev pozneje uspešno pristane na rdečem planetu s čimer se začne novo obdobje raziskovanja Marsa. Rodil se je Sergej Bubka, neprekosljivi rekorder v skoku s palico in atletinja Britta Bilač. Umrl je Frank Zappa, ameriški glasbenik in Ivana Kobilca, slovenska slikarka.

Preberite tudi: MOŠKI STRELEC, NAJBOLJ OPTIMISTIČEN IN ZABAVEN

Dnevni horoskop: petek 4. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko boste dopoldne, ko bo luna še v raku zmedeni, saj vaša čustva niso čisto uravnovešena, vendar boste kljub temu dobre volje in nasmejani na vsakem koraku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes nikar ne lažite sami sebi. Ne prepričujte se, da ste zadovoljni, ko pa v vas brbota pravi vulkan nezadovoljstva. Jasno in glasno povejte, da od življenja pričakujete drugačno zgodbo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste svoje bližnje boste prisilili k spremembam, kar se ne bo dobro končalo. Ne bodite tako neizprosni in pustite, naj do izraza pride vaša razumevajoča in sočutna narava.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne iščite krivca za zmešnjavo v svojem življenju. Storili ste kar ste v dani situaciji morali. Zdaj je čas, da na novo pridobljeno znanje preskusite tudi v vsakdanjem življenju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vedite, da brez tveganja popoldne, ko bo luna v vašem znamenju ne boste prišli do želenih rezultatov. Družinski odnosi vas bodo precej obremenjevali. Ves čas boste imeli občutek, da vas vlečejo na dno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 4. decembra 2020

Ljubljeni osebi ne boste preveč zaupali in začutila bo vaše oddaljevanje. Vaša dolžnost je, da ji iskreno priznate svojo sumničavost. Popoldne, ko luna pride v leva vam bo lažje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaša iskrenost ne pozna meja, to je danes dobra lastnost, posebno ob spletnem pogovoru, ki bi se utegnil zaključiti nekoliko drugače, celo brez dogovora, če ne boste prevzeli vajeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Privošči le si boste spremembo videza. Po vsej verjetnosti bo popoldne, ko bo luna v znamenju leva iz omar najprej romala stara garderoba, potem pa se boste odločili še za ostale korake.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nervozni boste dopoldne, ko bo luna še v raku zato, ker ne boste mogli dobiti tistega, kar ste si zapičili v glavo. Ker niste vajeni sklepati kompromisov, bo morala vmes poseči ljubljena oseba.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripravljeni boste na velik korak, ki ga boste z veseljem udejanjili. Na nekaj ovir boste pred tem kljub temu naleteli, a ne skrbite preveč. Iz zagate se boste izvlekli predvsem po zaslugi iskrenosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste znani po tem, da predolgo taktizirate. V ljubezni se boste odločili na osnovi prvega občutka, kaj drugega bi vas le utrudilo. Večer z luno v levu bo strasten.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne čutite več pritiska, kot v preteklih dneh. Dovolj bo le nekaj spletnih razigranih pogovorov in spet boste optimistični. Ugaja vam prijateljski odnos z ljubljeno osebo.

Vas zanima: BRALKA TADEJA IMA TEŽAVE, PRIJATELJICA JE ZELO VZVIŠENA