Dnevni horoskop za petek 30. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 30. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 30. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 30. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, danes je Gančanski majoš, prekmurska šega. Konjunkcija med Soncem in Uranom vam bo pomagala najti odgovore na najbolj osebna in globoka vprašanja. Želje se bodo uresničile ob pravem času.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skozi dan boste svojim bližnjim prijateljem zanesljiva opora in večkrat boste navdihnili tiste, ki to potrebujejo, da se povzpnejo naprej.

horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 18.16 uri preide luna v znamenje kozoroga

Skozi dan, ko je luna še v znamenju strelca bo ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu dopoldan ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja.

Zvečer, ko luna preide v znamenje kozoroga pa vas modne smernice ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Zaradi zemeljskih energij lune je priporočljiv prečiščevalni post, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem.

Danes praznuje Kirsten Dunst: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost in stabilnost. Sposobna je konkretnih odločitev, odlikuje jo tudi velika mera vztrajnosti, s katero dosega svoje cilje. Luna v znamenju Leva je tista, ki ji daje notranjo moč in občutek nedostopnosti s strani nasprotnega spola. Vse česar se loti, izpelje kraljevsko, s svojim posebnim slogom.

Venera v znamenju Rib doprinese k temu, da zna biti v določenih situacijah nežna in romantična, ter z Marsom v Tehtnici neverjetno privlačna. Ima tudi poseben čar, s katerim ji je v življenju lažje priti do uspeha, brez posebnega garanja.

Boljše je biti sam kot pa v slabi družbi.

George Washington

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Mrak, slovenski pisatelj, dramatik, esejist
  • Carl XVI. Gustaf, švedski kralj
  • Marko Brecelj, slovenski kantavtor
  • Lars von Trier, danski filmski režiser
  • Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija kot prva država vzpostavi diplomatske stike z Irakom. George Washington postane prvi predsednik Združenih držav Amerike. Izdelan je zadnji trabant. Rodil se je António Guterres, portugalski diplomat, politik in Franz Lehár, avstrijski skladatelj. Umrl je veliki francoski slikar Edouard Manet in Franjo Baš, slovenski zgodovinar, etnolog.

Kaj vam prinaša vpliv konjunkcije med Soncem in uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihajajo s konjunkcijo originalne ideje in nove, uspašne metode, ki vam lahko olajšajo marsikaj.

Katera astro znamenja morate biti danes bolj previdna v zvezi s svojim računalnikom ali telefonom?

Danes morate na telefon ali računalnik bolj kot običajno paziti rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: ROK KUNAVER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Posebni osebi boste s takšno milino pihali na srce, da se bo navsezadnje odzvala. Dovolj prepričljivi boste. Karizma vam lahko pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skozi dan, ko bo luna v strelcu se bo izkazalo, da je bila določena odločitev pravilna. Samski se boste navduševali za vse, česar še niste poskusili. Ravno vztrajni ne boste, vaš interes bo nihal.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Predvsem pozorni bodite danes, ko boste malce vznemirjeni na želodčne težave. Tokrat se boste več ukvarjali sami s sabo, ter s čustvi, ki so povezana s preteklostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dopoldne, ko bo luna v strelcu boste spoznali, da imate v sebi ogromno energije, ter da ne potrebuje priznanja drugih. Le težko se boste zadrževali v skupini, saj bodo vaše osebne misli drugače naravnane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete pri nekem pomembnem projektu. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja in vam lahko vse skupaj le olajša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes prihaja ugodno obdobje, ko boste imeli možnost novih začetkov. Nikar pa se preveč na hitro ne odločajte, saj boste imeli rožnata očala. Kriza, ki se lahko pojavi, bo načela vaš imunski sistem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna v strelcu bo dopoldne poskrbela, da ostanete realni, ter da popeljete svoje načrte in cilje do vam želene točke in si počasi uredite tudi finančno področje. Nikar se ne skrivajte v ozadju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj boste z veseljem potrdili situacijo, ki ste jo že dolgo načrtovali. Energija današnjega dne vas bo na čustvenem področju sicer bodrila k spremembam, vendar boste povabila bolj čakali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dopoldne, ko bo luna v vašem znamenju se boste obnašali zelo neodgovorno, kar nekomu v vaši bližini ne bo všeč. Zato lahko pričakujete tudi resen prepir, vi pa se boste obnašali, kot da niste nič krivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji dan vam prinaša nekaj drastičnih zgodb na ljubezenskem področju, ki vam ne bodo najbolj jasne. Vašo energijo želijo izkoristiti le tisti, ki so zaslutili vašo neodločnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite pomoč, ki vam jo ponujajo prijatelji, saj tako dobre priložnosti dolgo več ne boste deležni. Najprej poskrbite, da bodo plačane vse obveznosti, ki vas čakajo, šele nato si privoščite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste na delovnem mestu zelo slabe volje, mogoče pa boste tudi zaskrbljeni zaradi finančnih težav. Kmalu se bo počutje izboljšalo in boste spet z veseljem opravljali delovne obveznosti.

Vas zanima: BRALKA BLANKA JE OSAMLJENA IN RAZOČARANA