Dnevni horoskop za petek 16. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 16. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za petek 16. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan hrane. Mlaj vas bo prebudil na duševnem in fizičnem področju in vam začrtal novo pot, ki bo bolj lahkotna in obarvana z lepimi energijami.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V današnjem dnevu vam lahko poglobitev pomaga razumeti senzitivnost in preference drugih ljudi.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenje tehtnice

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes ob 21.31 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa ali se potopite v svet sladkega sanjarjenja.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 16. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Božo Cerar, slovenski pravnik in diplomat
Mehmet Scholl, nemški nogometaš
Paul Kariya, kanadski hokejist
Casey Stoner, avstralski motociklistični dirkač
Jóhanna Guðrún Jónsdóttir, islandska pevka

Na današnji dan je bila ustanovljena organizacija OZN za hrano in kmetijstvo. Rodil se je Alfonz Gspan, slovenski književni zgodovinar, pesnik in Josip Stare, slovenski publicist, zgodovinar, pisatelj. Umrl je Toše Proeski, makedonski pevec in Jakov Gotovac, hrvaški skladatelj.

Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje,
mislim, da si tu, da mineva čas hitreje,
nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal.

Toše Proeski

Preberite tudi KATERE ŽENSKE SO NAJBOLJ KONFLIKTNE IN KATERE NAJMANJ?

Dnevni horoskop: petek 16. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vsaj en faktor boste morali spremeniti, saj lahko drugače pričakujete v današnjem dnevu precejšen kaos. Pazite na osebo, ki vam želi podtakniti nekaj zelo slabega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče vas ne more ustaviti. V domačem okolju boste imeli glavno besedo, vendar na način, da se vam ne bodo mogli upreti, posebno če načrtujete nekaj zunaj običajnih navad.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda neka akcija, ki ste jo zastavili pogumno in optimistično, kljub Mlaju ne bo obrodila takšnih sadov, kot pričakujete, a se bo že proti koncu dneva vse uredilo. Tudi z denarjem ravnajte odgovorno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odpravite se z vplivom Mlaja, uživali boste v vožnji, še preden pridete na cilj. Tako boste celo nekoliko pozabili na naporne obveznosti, ki so na sporedu že kmalu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spet vas preveč obremenjuje delo, na vsakem koraku se zatika. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, ki od vas zahtevajo praktično nemogoče. Še vedno ste nestrpni glede ljubezenskih novic.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 16. oktobra 2020

Priložnosti vas čakajo na vsakem koraku, le odločitve bodo kljub vplivu Mlaja bolj težke. Povezane pa bodo deloma tudi z vašo preteklostjo, ki se je š niste otresli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezani boste več časa posvetili družini in družinskim obveznostim, delo pa vas ne bo kaj dosti zanimalo. Vzeli si boste čas zase, da se poglobite in da stkete nove smernice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj vas moti pri določenih osebah, tega pa si ne morete ali nočete razložiti. Pazite, da ne bi prehitro izgubili potrpežljivosti. Postajate neverjetno zapravljivi, popazite tudi na prehrano.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam bo pokazal, da ne namerava odnehati. Ostane vam le, da počakate. To pa nikakor ne pomeni, da bi ga lahko začeli izzivati. Ne ujemite se v past, bodite bolj prilagodljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se bo danes, ko je luna v tehtnici začelo brez pretiranega navdušenja. Imate občutek, da bo to običajen dan. Kmalu se bo izkazalo, da gre za pomembnejšo zgodbo, kot ste pričakovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najbolj nedolžno povabilo na kavo, ima lahko usodne posledice za vašo dušo. Srca zaradi budnosti, ki jo prinaša Mlaj ne boste pustili ujeti, čeprav bo telo drugače reagiralo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri marsičem čutite, da morate počakati, kar vam sicer ne diši preveč. Nikar pa ne izgubljajte živcev, dopoldne se posvetite domačim obveznostim, potem pa prihaja še vse ostalo.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI IMAJO NAJBOLJŠI SMISEL ZA HUMOR