Dnevni horoskop za petek 12. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 12. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 12. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 12. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pred vami je nekaj zanimivih izzivov in dan bo prebudil področje ki je bilo pred kratkim v zatonu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozorni bodite na skrite znake, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja.

horoskop
Luna v znamenju ribi

Luna je v znamenju rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Mustafa Kemal Atatürk, turški državnik
  • Vaclav Fomič Nižinski, ruski baletnik
  • Dorrit Hoffleit, ameriška astronomka
  • Liza Minnelli, ameriška filmska igralka, pevka
  • Majda Koren, slovenska mladinska pisateljica

Na današnji dan v Ljubljani ustanovljena Akademija združenih, znana tudi pod imenom Dizmova bratovščina. V Beogradu je bil umorjen Zoran Đinđić. Rodil se je Jean-Gabriel de Tarde, francoski sociolog in Gregor Maček, slovenski arhitekt, stavbar. Rodil se je tudi angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Steve Harris in slovenski plavalec Matjaž Koželj. Umrla je Annelies Marie Anne Frank, pisateljica dnevnika in Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj duhovno prerojena?

V današnjem dnevu boste najbolj duhovno prerojeni rojeni v znamenju ovna, dvojčka in kozoroga.

Katerim znamenjem dnevni horoskop napoveduje v medsebojnih odnosih pravo sočutje?

Dnevni horoskop napoveduje v odnosih pravo sočutje rojenim v astrološkem znamenju raka, tehtnice in strelca.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA NAPOVED: KAKŠNI BODO POMLADNI DNEVI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan vam kljub luni v ribah prinaša veselje in simpatično presenečenje v večernih urah.

Ko boste opravili z obveznostmi, vam bo pomembno le to, da se povežete sami s sabo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne oklevajte glede večje pomembne naloge ali športnega udejstvovanja. Odvzelo vam bo nekaj prostega časa, toda tokrat boste pripravljeni močno zagrizniti v ta velik zalogaj in se izkazati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je dan, ki si ga boste zapomnili predvsem po notranjih preobrazbah na osebnem področju, ki jih omogoča luna v ribah. Z ljubljeno osebo se boste šele zvečer uskladili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste v spletni klepetalnici spoznali zelo zanimivo osebo. Čutite potrebo po sklenitvi novega prijateljstva, zato se boste težko zadržali. V službi boste naleteli na škodoželjne ljudi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vam bo naredil pravo zmedo, ko bo hotel dokazati, da lahko opravlja vaše delo. Vskočite, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč. Razmišljanje bo napredno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste danes lotili bolj zahtevnih opravil se ne čudite, da boste kljub temu hitri in uspešni. Luna v ribah sicer dovoli lenobo in počasnost, vendar so zanjo pomembni tudi rezultati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pustite svojih domačih na cedilu. Z energijo lune v ribah jim pomagajte v težkih trenutkih. V partnerstvu bo vsa skrb ležala na vaših ramah. Motivirajte ljubljeno osebo za izboljšanje vajinega odnosa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden stopite na domače dvorišče. Če vam bodo dišale nadure, nikar ne pozabite, da vas doma nekdo čaka. Soočite se s prijetnimi pogovori.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vpliv lune v znamenju rib vas osvobaja negativnih misli. Pripravljeni boste na akcijo, ki bo vezana na vsa področja, najbolj pa na ljubezenskega, kjer ste se nekoliko zaprli vase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in začeti nekaj novega, ste sedaj v pravem naletu za manjši napredek. Tudi v večernih urah se bo prileglo malo več lenarjenja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lotite se dela, preden vas zapusti začetno navdušenje. V prvem navalu energije boste z lahkoto premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje lahko na celi črti upočasnile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetite svoj prosti čas najbližjim. Nekdo od njih ima težave, zato mu svetujte na podlagi svojih izkušenj. Pri delu boste korak pred ostalimi, a si nikakor zaradi tega ne prisodite nesramnosti.

Preberite tudi: POZITIVNA TER NEGATIVNA ENERGIJA: VPLIV NA ŽIVLJENJE