Dnevni horoskop za petek 11. decembra 2020

današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 11. decembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 11. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan gora. Misli bodo globoke, pritegnile vas bodo tudi skrivnosti, ki lahko danes razkrijejo marsikaj.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vsega se boste lotili strastno, najbolj pa v ljubezni, kjer boste uživali. Odličen dan za popestritev partnerske rutine.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 2.58 uri preide luna v znamenje škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Upornik je človek, ki živi celostno, skladno s svetlobo, ki izvira iz njegove notranjosti. Za najdragocenejšo vrlino , svobodo – tvega vse.

Osho

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 11. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Osho, indijski mistik in guru
  • Anton Tomaž Linhart pesnik, pisatelj, dramatik
  • Janko Ferk, avstrijski pravnik, znanstvenik in pisatelj
  • Ben Browder, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Javier Saviola, argentinski nogometaš

Na današnji da je bil ustanovljen UNICEF. Bilo je tudi ustanovljeno Društvo slovenskih pisateljev. Rodil se je Aleksander Isajevič Solženicin, ruski pisatelj, zgodovinar, nobelovec in Josip Plemelj, slovenski matematik. Umrl je Ciril Debevec, slovenski gledališki igralec, režiser in Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj. Prav tako je umrl največji slovenski pisatelj Ivan Cankar.

Vas zanima: FRIZER, KOZMETIČARKA, NOVA OBLAČILA…KATERE NAJBOLJ POGREŠATE?

Dnevni horoskop: petek 11. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša beseda bo zaradi lune v škorpijonu zadnja, sicer pod pogojem, da boste prvi ponudili roko sprave. Očitno je, da najbolje poznate vse plati zadeve in se z njimi soočite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas tokrat očitno nočejo pustiti pri miru. Doma se razpleta, vendar zelo počasi. Prihaja tudi nekaj ljubosumnih opazk, ki ne bodo enostavne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nehajte misliti, da je vaše življenje dolgočasno in se bolj budno ozrite naokrog. Nekdo od domačih vas bo danes presenetil s svojo izjavo, ki bo zelo globoka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker boste želeli z energijo lune v škorpijonu uspeti za vsako ceno, boste pripravljeni izdati tudi nekatera svoja načela ali prekršiti pravila. Nekega dne se boste morali zaradi tega zagovarjati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nič ni tako zanimivo kot v preteklih dneh. Upad navdušenja je tudi posledica tega, da doma morda ni takega soglasja, po katerem hrepenite in zato se umikate v svoj svet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 11. decembra 2020

Danes boste razpeti med željami in dolžnostmi, na katere ne boste mogli kar tako pozabiti. Napetost bo zaradi lune v škorpijonu tako močna in moteča, da boste verjetno pobegnili v brezdelje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni ste lahko kljub strastni luni v škorpijonu mirni. Dobili boste resen dokaz od osebe, ki očitno nima razlogov, da bi kar koli prikrivala. Tudi za učenje imate dovolj energije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vašem znamenju se bo prebudil vaš vročekrvni temperament. Vendar v napačnem trenutku, ko bi morali molčati in počakati. Posebno ko bosta partnerjeva iskrenost in dobre namere pod vprašajem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določene težave že načenjajo vaše zdravje, zato se danes raje ustavite in si vzemite nekaj trenutkov samo zase. Ker ste že nekoliko utrujeni, nenehno ponavljate eno in isto.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno vam bo nekoliko lažje pri srcu. Nekdo vas prepričuje. Vse skupaj ste sprejeli nekoliko preresno, zato ste imeli tudi nekaj dobrih razlogov. Luna v škorpijonu prinaša strast.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obnovite družinski odnos, ki ste se mu zaradi lastnega strahu odrekli. Obrnite nov list v svojem življenju. Zaradi lune v škorpijonu boste bolj prepuščeni sanjarjenju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z ljubeznijo danes ne boste imeli težav. Z ljubljeno osebo bosta tekmovala, kdo ima več zaslug za vajino ljubezensko idilo oziroma uspešno ljubezensko zvezo.

Preberite tudi DIREKTNO GIBANJE NEPTUNA V ZNAMENJU RIB