Dnevni horoskop za nedeljo 8. novembra 2020

današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 8. novembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 8. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes bo za vas pomembna samo čista stvarnost, saj se sanjarjenji, iluzijami, in neuresničljivimi željami ne boste ukvarjali.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Dobro izkoristite energijo, ki vodi k zaključevanju in ponujene priložnosti, saj bodo na razpolago samo omejen čas.

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Danes ob 14.46 uri nastopi Zadnji krajec

Luna – Zadnji krajec. Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 8. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Mihael Bertalanitš slovenski pesnik in učitelj
  • Jack St. Claire Kilby, ameriški elektrotehnik, izumitelj, nobelovec
  • Alain Delon, francoski filmski igralec
  • Miha Žargi, slovenski zdravnik otorinolaringolog
  • Blanka Vlašić, hrvaška skakalka v višino

Na današnji dan Slovenija postane članica Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo. Rodil se je tudi Gottlob Frege, nemški matematik, logik, filozof in Edmond Halley, angleški astronom. Umrl je Leon Štukelj, slovenski telovadec, olimpionik in John Milton, angleški pesnik.

Vas zanima NE BOJTE SE ŽIVLJENJA, RAJE SKUŠAJTE RAZUMETI

Dnevni horoskop: nedelja 8. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmišljali boste o priložnostih, ki so pred vami. Čutili boste potrebo, da ljubljeni osebi pokažete, koliko vam v resnici pomeni. Pazite, da ne boste pretiravali z besedami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan z Zadnjim krajcem v levu boste začeli zelo optimistični, saj komaj čakate, da se znebite splošnega negativizma. Pred tem se boste morali soočiti s tršim orehom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste nihajočega razpoloženja, pogovor z družinskim članom bo od vas zahteval veliko resnosti in prilagodljivosti. Z odločnostjo boste prepričljivo premagali nasprotne vibracije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pustite, da ljubljena oseba naredi kakšen korak v poglobitev odnosa. Ni potrebno, da vedno vse prevzamete nase, potem pa se pritožujete, da ste preobremenjeni in nemirni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če boste stvari, ki vam gredo na živce pustili pri miru, bo dan potekal spontano. V večernih urah si boste znali izboriti svoj prav, tudi če bo pot do tja težavna in naporna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 8. novembra 2020

Nekatere stvari danes, ko je luna v levu raje spreglejte, saj bo to za vas lažje, kot da bi se morali soočiti z njimi in o njih razmišljati. Vzeli si boste čas za poglobljeno branje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes prihaja pomemben trenutek, ko se boste morali odločiti in odigrati v kočljivi situaciji pomembno vlogo. Zadnji krajec vas zvečer vabi v skladne energije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoga boste preveč povzdigovali, čeprav si tega nikakor ne zasluži. Ne boste najboljše volje, saj boste nemirni, zmedeni če ne bo vse točno tako, kot ste si zamislili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v levu prinaša željo po odkrivanju resnične ljubezni in izražanju svojih občutkov. Spremljata vas moč in volja, kar bo danes odličen napredek na vašem osebnem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kreativnost vam prinaša notranji mir in zadovoljstvo. Energije, povezane z ljubljeno osebo, se bodo v današnjem dnevu stopnjevale, kar vas bo pozno zvečer razveselilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko bo danes odvisno od tega, kakšno počutje si boste zbrali. Od vas se pričakuje samozavest, vi pa ste na preizkušnji, ko morate verjeti vase in se nekako znajti sami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Slišali boste pomembne informacije in tako se boste glede določene zadeve veliko lažje odločali. V večernih urah boste prišli do pomembnih zaključkov v zvezi z ljubeznijo.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november