Poglobite se vase, ne bojte se, raje skušajte življenje razumeti

Predviden čas branja: 3 minutes

Čas, ko se prebujajo pokopališča je za večino zavit v otožnost, spomine in zlomljeno srce. Zopet smo v energijah dneva spominov na preminule, bolj v srcu, kot na fizični ravni.

Praznik, ki bo izgledal nekoliko drugače. Zaradi situacije, pa se bomo letos nekateri nanje spominjali le v mislih. Ta močna povezava, ki jo bomo ustvarjali bolj na podzavestni ravni pa bo prav tako lep spomin na vse umrle.

Poglobite se vase, ne bojte se, raje skušajte življenje razumeti

Povezovanje tokrat ne bo blokirano, čutili boste intenzivne energije in morda je sedaj čas, da določene bolečine počasi izpustite in jih prepustite mreženju s svetlobo. Čeprav vas verjetno spremlja občutek, da so vam odvzete življenjsko pomembne materialne, čustvene in statusne stvari vam lahko energija, ki je globoka hkrati pomaga, da jih prebolite. Vaših misli in lepih spominov vam ne more vzeti nihče, tudi če grobov ne obiščete.

Sledenje usmeritvam težkega dne in energijski podpori lune v zemeljskem znamenju vam prinaša izpolnjene tako notranje, kot tudi tiste najbolj globoke vzgibe.

Sposobni boste sprejemanja milosti, ki jo prejemamo v našem življenju in je izvor duhovne sreče. Prihaja razkritje skrivnosti vaših notranjih poti na razumski in duhovni ravni, tako da boste lahko lažje premostili žalostne trenutke. Z vsemi situacijami, ki ste jih deležni se bo počasi zmanjšala navezanost na materialne dobrine. Povečala se bo potreba po čutnem, notranjem zadovoljstvu biti srečen, zdrav, ljubljen, čutiti podporo ljubečih energij, pripadnost vsemu in hvaležnost za vse.

Sedaj je pravi čas, da vstopite skozi portal svetega grla in pozdravite ranjeno srce.

Zaslužite si, da vas objame ljubezen in svetloba energij, ki vas obdajajo. Ker naravni sistem opozarjanja na nevarnost ne ponudi ustrezne rešitve, na žalost poraja veliko skrbi. Preveč skrbi pa škoduje tako duševnemu kot tudi telesnemu zdravju. Zato svojega žalovanja ne zavijajte v negativno tančico. Prav je da za nekom žalujete, to je nekakšen zdravilni proces. Ni pa prav da žalovanje omejuje vaše življenje in krade dragocene trenutke, ki bi jih lahko doživeli.

Poglobite se vase, ne bojte se, raje skušajte življenje razumeti

Ne prosite za nič in ne moledujte, temveč le dovolite, da srce začuti hvaležnost, da vam je bilo dano imeti svoje ljubljene ter z njimi preživeti lepe trenutke.

Karkoli se bojite izgubiti, predajte in ničesar ne zadržujte, niti bolečine, slabe vesti ali žalosti, da se boste lahko osvobodili okov bolečine strtega srca in se odprli v popolnosti v lepoti obilja, ki teče skozi vas in vam je namenjeno.

Zdaj je pravi čas za spremembo, zato zamenjajte bolečino duše z milino, nežnostjo in hvaležnostjo do preminulih oseb.

Hvaležni bodite za vse dane čudovite trenutke, za vse žarke sreče, za vso ljubezen, ki ste je bili deležni od njih. Prestopite zid žalosti in bolečine, ter zakorakajte v svojo notranjo globoko osvoboditev. Ne žalujte, bodite srečni, da ste imeli priložnost z njimi deliti del življenja in ohranite lepe spomine tudi v prihodnje.

Vaši ljubljeni, ki jih ni več med nami se v nebesih počutijo dobro in jih žalosti, ko čutijo vaše trpljenje in občutke krivde, če jim na grob niste nesli rož. Pošiljajo vam ljubeče blagoslove in vas želijo videti srečne ter zadovoljne, zato tokrat v domačem okolju prižgite svečke sreče, radosti in hvaležnosti z osvobojeno dušo ter lepim spominom nanje.

Preberite tudi ČUSTVENI ŠOK: KAKO RAVNATI, KO VAS DOLETI? in ODKRIJTE IN IZPUSTITE SVOJ STRAH