Dnevni horoskop za nedeljo 6. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 6. septembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 6. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravite krožnike in dobro pojedino, sledijo tudi ugodne vibracije v družinskem okolju.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali pred kratkim. Našli boste tudi upanje in se prepustili ugodnim spremembam.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 10.43 preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Venera preide v znamenje leva

Obdobje z ognjeno Venero vas vodi k temu, da izrazite svoja čustva na ves glas in se soočite točno tam, kjer je to potrebno. Skratka pojavili se boste ob pravem trenutku v pravem času, le budni morate ostati.

To je čas samozavesti, uglajenosti in iskanja ter podarjanja pozornosti. Hrepeneli boste po priznanih blagovnih znamkah, tudi če bo denarnica preveč prazna, se boste težko ustavili.

Danes praznuje Hugh Grant: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju Device, kar ga opisuje kot natančno, premišljeno in analitično osebo. Je zelo podjetne in vztrajne narave, ter nikoli povsem ne obupa. Luno ima v znamenju Bika v 8. hiši, kar ga označuje kot pridno, delovno in vztrajno osebo, ki ljubi življenjska zadovoljstva in je osredotočen na materialno, težko pa sprejema novosti in spreminja svoje mnenje.

Ascendent se nahaja v znamenju Device, kar v kaže na to, da je urejen in organiziran. Vedno mora biti zaposlen z nečim in ki se vse preveč obremenjuje z malenkostmi ter nepomembnimi težavami. Venera, ki se nahaja v znamenju Tehtnice mu dodaja nežnost in privlačnost za nasproten spol. Je očarljiv in eleganten, nikoli pa vsiljiv in agresiven.

Danes praznuje Miša Molk: Astro profil

Miša Molk – Neuspeha se ne boji, ampak ji predstavlja izziv. S tremi planeti v zemeljskih znamenjih je realna, prodorna in vztrajna. Njeno Sonce, ki se nahaja v drugi dekadi Device v X. hiši, jo vodi v svet poslovnosti in napredka. Sposobna se je prilagajati. Pri svojem delovanju je praktična, premišljena in analitične narave. Ker se preveč obremenjuje in preveč razmišlja, je nagnjena k samokritičnosti in redoljubnosti. Okrog sebe največkrat ustvari zid, ki ga sezida kar z lastnimi rokami. Resda se za tem skriva plahost, vendar tudi čvrstost in moč, ki jo je ob njej čutiti.

Z Marsom v znamenju Kozoroga v II. hiši je delovna in poštena. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se je pri njej razvila že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča težav. Je stroga in poštena in vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Ljubi tradicijo in zgodovino svojega naroda ter se poskuša javno angažirati.

Včasih ji po krivici pripisujejo hladnost in sebičnost, vendar ima čudovit smisel za humor. Če ji uspe združiti svojo prodornost in disciplino, bo njena pot do uspeha dolga, trdna in stabilna. Njena Luna, ki se nahaja v I. hiši Strelca, ji podarja razigranost in spontanost. Odprta in velikodušna, uživa v širokem krogu prijateljev in znancev ter cveti v druženju in sodelovanju z drugimi.

Je pustolovskega duha, igriva, svobodoljubna in vedno pripravljena na dobro zabavo. Le redko dovoli preprekam in težavam, da bi jo potrle. Pravzaprav se ne počuti dobro ob problemih in čustvenih bolečinah, pa naj bodo njeni ali drugih ljudi. Jupiter v znamenju Raka v VIII. hiši je nežen, vendar dobro motiviran. Z lahkoto se prilagodi v vsaki situaciji, v kateri se znajde, polna je razumevanja in zelo uvidevna. Drugim se zna vedno na pravi način zahvaliti, pušča dober vtis in odprta vrata.

Kaj pravi dnevni horoskop za nedeljo 6. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Peter II. Karađorđević, jugoslovanski kralj
Roger Waters, britanski glasbenik (Pink Floyd)
Carlo Cudicini, italijanski nogometaš
Tim Henman, britanski teniški igralec
Andraž Kirm, slovenski nogometaš

Sovjetska zveza je priznala neodvisnost treh baltskih republik: Estonije, Latvije in Litve. Rodil se je sir Edward Victor Appleton, angleški fizik, nobelovec in Bruno Bauer, nemški teolog, bibilicist, filozof. Umrl je Stane Mancini, slovenski pevec zabavne in narodno zabavne glasbe ter Luciano Pavarotti, italijanski tenorist. Na današnji dan je v Ljubljani zapeljal prvi tramvaj.

Preberite tudi: VAŠI OTROCI V NOVEM ŠOLSKEM LETU GLEDE NA ZNAMENJE

Dnevni horoskop: nedelja 6. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen bo zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju divja in strastna, na plano bo pokukala tudi ljubosumnost, ne pokvarite vama vsega z izbruhi, saj vama je lahko tako lepo kot že dolgo ni bilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bodo spremljale majhne skrivnosti in določene stvari bodo tekle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa si dovolite tvegati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne vmešavajte se v določene situacije, posebno če gre za prepir med dvema osebama, ki sta vam enako pri srcu. V resnici pa gre za zadevo, ki ni povezana z vami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne dovolite si, da bi vam zjutraj, ko bo luna še v ovnu ušla kakšna pripomba. V ljubezni boste skozi dan, ko luna preide v znamenje bika vstopili v čas nežnosti, zaželeli si tudi občutka varnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se. Čaka vas nekaj zanimivih in krajših srčnih epizodic. Nič posebno novega, vendar vseeno boste kljub temu zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 6. septembra 2020

Niste dovolj prožni, nekaj vas vznemirja v podzavesti. Poskusite razumeti prijatelja, ki se je nekoč znašel v podobnem položaju. Posebno če si ne glede na vse želite še naprej gojiti odnos.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bo zjutraj, ko bo luna še v ovnu všeč, da ste v središču pozornosti, a ne za dolgo. Obdajte se s tistimi družinskimi člani, ob katerih se lahko razživite in popolnoma sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste v stiku z ljudmi, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez dan se z vplivom lune v biku sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod velikim stresom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Srečen dan s prehodom lune v znamenje bika je pred vami, preživite ga v gibanju. Svojo čustva boste neprikrito izražali, želja ne boste skrivali. Počutili se boste zadovoljno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne kopičite slabih energij v sebi. Raje se odpravite na sprehod po gozdu. S tem si boste ponovno povrnili energijo, ki vam je v zadnjem času drastično primanjkuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelj vas bo danes poklical in nastopil z nenavadnimi novicami. Srečanje vas lahko razvedri, vendar se odpravite že zjutraj. Največja napaka bi bila, da bi čez ves dan le poležavali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem popoldnevu, ko bo luna v biku se boste veliko poglabljali vase in analizirali. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji, ki bo še kako pomembna.

Vas zanima ŽENSKE, KI SO NAJMANJ OBREMENJENE S ŠOLSKIMI OBVEZNOSTMI OTROK