Dnevni horoskop za nedeljo 4. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 4. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 4. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan varstva živali. Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom lahko danes doživite na vseh področjih, še posebej na osebnem nenavadne spremembe in dogodke.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Izkoristite danes vsako priložnost, da bi stvari, ki vas bremenijo že nekaj časa zgladili in jih rešili v pravi smeri.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa bosta danes zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. Danes boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Vse življenje se je trudil, da bi bil dober človek. Kakorkoli, vedno mu ni uspelo. Konec koncev, bil je samo človek – ni bil pes.

Charles M. Schulz

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 4. oktober 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Franc Jelovšek, slovenski slikar
Franc Berneker, slovenski kipar
Charlton Heston, ameriški filmski igralec
Susan Sarandon, ameriška filmska igralka
Vasilij Žbogar, slovenski jadralec

Na današnji dan je bil izstreljen Sputnik 1, prvi Zemljin umetni satelit. Rodil se je Richard Rorty, ameriški filozof. Umrl je Rembrandt, nizozemski slikar in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka. Na današnji dan je šel na prvo vožnjo vlak Orient ekspres.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2020 ali HIŠNI LJUBLJENČEK ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Dnevni horoskop: nedelja 4. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo pomembno je, da danes ne sklepate pomembnih odločitev. Pazite se predvsem na finančnem področju, ki bo zaradi lune v biku bolj na udaru, saj neka oseba dobesedno preži na vaš denar.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Še vedno boste v skrbeh zaradi domačih pogojev. Počutili se boste, kot da vas nevidna sila vleče iz začrtane smeri. Vzemite si čas in premislite kaj pravzaprav želite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nedelja bo prijeten dan, ki ga bo luna v biku naredila še bolj prijetnega. Vsekakor boste našli prave besede in tako doma kot s partnerjem ohranili ravnovesje. Morda vas bo nekoliko presenetil razplet.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Glede na položaj planetov na področju osebnih odnosov danes ne bo težav, saj boste radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste s prijatelji in najdražjimi odlično razumeli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začutili boste željo po višjem znanju, zato si boste vzeli čas in si osvežili spomin. Čas bo odličen za to, saj so v vašem življenju drugačni cilji in želja po znanju se bo razvila prav zaradi njih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 4. oktobra 2020

Prej, ko se odločite, da greste na ljubezenskem področju v akcijo, dobro razmislite in pretehtajte vse možnosti. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste močno potrebovali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite danes, ko je luna v biku previdni in ne reagirajte prehitro. Lahko se vam zgodi, da se na hitro zaljubite, saj boste zelo romantično razpoloženi in v hrepenenju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas je odličen, da se z ljubezenskim partnerjem pogovorita o skupnih financah. Nikar ga ne napadajte ali postavljajte pogojev, saj lahko kljub luni v biku izbruhne velik prepir.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša pozornost se bo v današnjem dnevu, ko bo luna v biku preusmerila na področje družine in doma. Naslednjih nekaj dni boste doma opravljali kar precej nehvaležno delo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo pomembno je, da se ne razburjate in da ne napadate ljubljene osebe. V kolikor imate sovražnike počakajte, da sami napravijo prvi korak. Čas ni pravi za napad, zato se ne izpostavljajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Polni energije boste zakorakali v prost dan, ki ga bo polepšala luna v biku. Prav zaradi presežka energije boste zelo samozavestni. Z lahkoto se boste zapletli v romantičen krog.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Problemi iz preteklosti prihajajo počasi na površje, zato se boste morali spopasti z preteklimi dejanji in posledicami, ki jih občutite sedaj. Ljudje vam bodo želeli svetovati.

Preberite tudi Mesečni horoskop OKTOBER 2020