Dnevni horoskop za četrtek 25. februarja 2021

Danes horoskop
Dnevni horoskop za danes 25. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 25. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva, lažje se boste danes usmerili k svetlejšim odločitvam.

Nasvet za današnji dan: Najlažje za vas bo, če boste manifestirali svoja najgloblja pričakovanja in jih poskušali udejanjiti v pravi smeri.

Danes horoskop
Dnevni horoskop za danes

Luna je v znamenju leva

Lev je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti.

Poudarek z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za razne prošnje in športne dejavnosti. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Venera danes preide v znamenje rib

Prijazno srce vas lahko privede do tega, da se še bolj potrudite za prijatelje, pa tudi za katero koli osebo ali žival, ki bo potrebovala pomoč. Nikar pa se preveč ne zapletajte v čustvena bremena drugih. Preberite več, Venera v znamenju rib.

Danes praznuje Nika Matoh: Astro profil

Merkur v znamenju Vodnarja ji omogoča, da je napake in napetosti ne poderejo, ampak ji vlijejo še dodaten pogum. Sonce ima v znamenju Rib zato verjame v univerzalno ljubezen. Pogosto želi uiti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Zanjo je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. V življenju nima težav s prepoznavanjem drugih, vendar pa imajo drugi težave z doumevanjem nje.

Njen Mars se nahaja v znamenju Bika, zato ima zanjo velik pomen materialna plat, ki ji prinaša zadovoljstvo oziroma nezadovoljstvo. Je zelo stabilna osebnost, ki ji lahko pripišemo besedo imam. Tveganje ni v njeni domeni, raje ubira preverjene poti, kjer ne prihaja do neljubih presenečenj, ampak vnaprej ve, kaj jo čaka in kaj lahko pričakuje.

Luno ima v znamenju Tehtnice, zato je zanjo najpomembnejše, da ugaja, takoj zatem pa to, da je njeno življenje uravnovešeno in harmonično. Zelo se boji, da bi koga prizadela ali da bi povzročila krivico. S Saturnom v znamenju Kozoroga ji delo in vrednote povezane s tem področjem veliko pomenijo. Z Venero v Vodnarju išče v življenju malce odštekano, nevsakdanjo srečo v ljubezni. Partner mora biti zelo zanimiv in poseben.

Biti svoboden pomeni ustvarjati svoje življenje.

Tennessee Williams

Kaj pravi dnevni horoskop za danes, četrtek 25. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Benedetto Croce, italijanski filozof
  • Enrico Caruso, italijanski tenorist
  • Vjačeslav Mihajlovič Molotov, sovjetski politik
  • Ivan Čargo, slovenski slikar
  • Zeppo Marx, ameriški komedijant

Na današnji dan se na Dunaju odpre razstava Slovenskega umetniškega društva Sava. Muhammad Ali postane svetovni prvak v boksu. Rok Petrovič je na slalomski tekmi svetovnega pokala v Hafjellu zmagal četrtič v sezoni. Rodil se je Pierre-Augoste Renoir, francoski slikar in Karl Friedrich May, nemški pisatelj. Rodil se je tudi kitarist skupine The Beatles, George Harrison in ameriška igralka Tea Leoni. Umrl je Bill Paxton, ameriški filmski igralec, režiser in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik.

Preberite tudi: KATERA ASTRO ZNAMENJA VELJAJO ZA DUŠEVNO MOČNA IN STABILNA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes morate zaradi vpliva lune v levu popustiti, če si ne želite nakopati še nekaj zamer.

Pazite na zdravje, čutite posledice določenih pretiravanj v preteklih dneh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vpliv planetov bo danes prinesel željo po razkazovanju znanja. Bahali se boste pred sodelavci, vendar pazite, da se vam ne bo kasneje obrestovalo. Raje bodite diskretni in ne hvalite dneva pred nočjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč se jezite in pravzaprav tekmujete sami s seboj, namesto da bi o določeni zadevi še enkrat premislili. Nekdo vam ne da miru, vi pa ne morete iz svoje kože, čeprav vas vse skupaj le dodatno utruja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zbrali boste nekaj najpomembnejših mnenj, pa še te boste težko sestavili v nekaj uporabnega. Navsezadnje vaša odločitev ne bo nič lažja. Zvečer sledi močna poglobitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju leva napoveduje, da časa za razmišljanje danes ne bo na pretek. Po sporočilu boste še bolj zmedeni, čeprav ste se poskusili nekako pripraviti na nepričakovano.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse svoje misli boste usmerili v delo. Zdaj ne boste več tako zadržani, prav konkretno boste pokazali, da lahko nastopite suvereno in neodvisno. Preskočila bo tudi pozabljena iskra strasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoliko lažje vam bo kot ob začetku tedna. Dojeli boste, kdo je na vaši strani in kje vam lahko uspe brez prevelikega naprezanja. Potrudite se saj luna v levu prinaša uspeh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes, ko bo luna v levu boste vi prevzeli neko pomembno nalogo ali dodatno zadolžitev. Uskladite svoje kratkoročne cilje z dolgoročnimi in veliko lažje vam bo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju kariere boste danes, ko je luna v znamenju leva dobili krila. To vas bo poneslo naprej, a za vas boj še ne bo končan, saj si boste prizadevali za višje dosežke.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste veliko stvari, zato boste pomešali vloge. Nekdo od domačih vam bo pomagal, da boste postavili stvari na svoja mesta in se kljub raztreseni energiji umirili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsakdanjo rutino bodo začinile nenavadne informacije ali sočna govorica, ki jo prinaša vpliv lune v levu. Sproščeni boste, zato bo nekdo zbral pogum, da se vam približa.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite danes na zdravje, saj spet pretiravate z vsemi mogočimi dejavnostmi in se potem kesate, ko začutite neznosno utrujenost. Pri poslovnih pogajanjih se naučite prisluhniti.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: SINIŠA RUŽIĆ (ŠVERC KOMERC)