Astro profil znanih: Siniša Ružić, igralec v priljubljeni seriji Šverc komerc, ki je dobrega srca

Predviden čas branja: 3 minute

Siniša ima v natalni astrološki analizi Sonce v znamenju bika. Njegova volja je zelo intenzivna, je izjemno šarmanten, strpen in potrpežljiv. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njegovih zanimanj. Praktičnost in udobje sta zanj zelo pomembna, zato v življenju skoraj nikoli ne išče tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se porušila njegova cona udobja. Deluje vztrajno in premišljeno. Ne dovoli, da bi ga kdo silil v prepričanja, ki mu niso pisana na kožo. Čeprav je vztrajen in zanesljiv, ima svoje meje, preko katerih ne more nihče, saj je trmasto prepričan o njih.

Astro profil slavnih: Siniša Ružić (Šverc komerc)

Njegova Luna se nahaja v znamenju ovna, kar nakazuje na pogum, entuziazem in neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom ambiciozno koraka proti cilju. Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, bo takoj začel delovati na tem področju in iskati odgovore. Privlači ga umetnost in kulturna druženja ter umirjene, prijetne zabave. Z otroki je močno povezan in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju. Prijateljstva sklepa lahkotno, strast pa je nekoliko v ozadju. Svoje srce nosi na dlani in zelo rad delite svoje občutke.

Merkur se je ob rojstvu pri Siniši nahajal v dvojčkih, zato je radoveden in prilagodljiv, vendar samo takrat, ko mu to odgovarja.

Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato včasih pušča stvari nedokončane. Odlikuje ga izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja, ker ga zanima skoraj vse. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah.

Venera se pri Siniši nahaja v ovnu, kar nakazuje, da je v ljubezni zelo spontan. Ni ljubosumen, ni posesiven, vendar od partnerke zahteva določene kvalitete, najbolj pomembno pa mu je, da ga spoštuje in da mu ves čas daje občutek, da ga ima rada. V partnerskem odnosu ne prenese podrejene vloge in počasnosti. Redko je nezadovoljen, saj zna odlično poskrbeti zase in se vedno postaviti na noge. Ko ljubi in čuti, se ni sposoben zadržati, prehiteva ter postane nepremišljen v svojem pogumnem naletu.

S postavitvijo Marsa v strelcu ima dobro razvito sposobnost za govorca, njegov način razmišljanja je urejen.

Astro profil slavnih: Siniša Ružić (Šverc komerc)

Rad vidi, da se uspeh rokuje z njim. Pri pogajanju in v življenju je strasten, velikodušen in hraber. S svojim logičnim razmišljanjem in debatiranjem se vztrajno bori proti principom in določenim filozofijam, prav tako zna odlično razsoditi. Preprosto in fleksibilno se umika od razočaranja, običajno z novo idejo, ki jo želi udejanjiti.

S pozicijo Jupitra v znamenju device ima Siniša praktičen pristop in analitični um. Rad ima red, organizacijo, s katero z lahkoto poveže vse stvari v popolno celoto. Ima previdno, intelektualno naravo, s posebno sposobnostjo, da loči pomembno od nepomembnega. Spremlja ga močna želja, da razširi svoje znanje in razvijate tehnične spretnosti.

Saturn v biku v natalni karti Siniše nakazuje da ga označujejo vzdržljivost, vztrajnost, močna volja. Čeprav je bolj počasne narave, je zelo dosleden v svojem delovanju. Vztraja v naporih, običajno v vsakodnevnih in stabilnih zadevah. Večkrat mora oceniti svoje vrednote in izvor svoje resnične varnosti. Njegova čustva so resna, dobro nadzorovana in se ne spreminjajo preprosto, čeprav včasih težko odpušča in pozabi, zvestoba je zanj zelo pomembna.

Pripravljeno za Govori.se