Astro profil znanih: Filip Juričić, igralec v priljubljeni seriji Šverc komerc, ki je zelo direkten

Filipova osebnost je izrazito stabilna, rad uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko vsi obupajo. Njegova prirojena ambicioznost nima meja, vendar je v določenih situacijah preveč uporniški in trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričan o sebi. On je tisti, ki vedno pove resnico, tudi če je kruto boleča. Neposrednost in iskrenost ne poznata meja, kar šibki ljudje v njegovi bližini težko prenesejo. Zadeve zaznava v realni luči in svetuje na konkreten neposreden način, če se ljudje ne morejo spremeniti ga to ne zanima, to je njihova težava.

Za druge se nikoli ne bo spreminjal, saj je edinstven. Nikoli ne reče ne, ko so na sporedu nove dogodivščine ali izkušnje. Zanj je življenje ali črno ali belo, vmesne poti ni.

Njegova konjunkcija med Soncem in Venero nakazuje, da je družaben in občudovanja vreden v svoji okolici. Pravi Don Juan, ki si ga še dolgo zapomnijo. Težko se upre lepoti in šarmu, zato se lahko skozi življenje znajde v številnih ljubezenskih aferah. Umetnosti pripisuje velik pomen. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo.

Luna, ki se je ob njegovem rojstvu nahajala v tehtnici nakazuje, da je Filip s svojo povečano inteligenco in prodornim razumom sposoben biti dober mediator. S svojo subtilnostjo večkrat obtiči v fazi neodločnosti, kljub temu, da ga vodi notranji občutek. Je umirjen in diplomatski govornik ali bralec razne literature. Ko potrebuje dogajanje, je sposoben povedati tudi kaj intimnega. Vedno življenje zajema s polno žlico, vendar je v poslovnih vodah nekoliko manj podvržen izzivom in tveganju, zato raje ostane v ozadju, saj mu stabilnost veliko pomeni. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj mu ni do prepiranja.

Opozicija med njegovo Luno in Marsom nakazuje, da je borec, vendar lahko trpi, ker je večkrat preveč agresiven ali obrambno nastrojen.

Astro profil znanih: Filip Juričić, igralec v priljubljeni seriji Šverc komerc, ki je zelo direkten

Pogum in bojni duh mu omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno. Njegov instinkt je preprosto imeti tisto, kar si želi. Zna izkoristiti najkrajšo pot do izpolnitve svojih želja in redko upošteva potrebe drugih.

Merkur se je ob Filipovem rojstvu nahajal v ovnu. Prodorna narava mu omogoča, da je povsod prvi. Preveč vztraja pri svojih prepričanjih in se težko prilagaja. Zna zelo dobro razpravljati, se prerekati, voditi vroče diskusije in zna zajeti bistvo, ko mu postavijo vprašanje. Njegov aktivni um zelo hitro dojema in razume vsako situacijo, tudi tisto, ki zaide v težave. Odlikujeta ga izjemna iznajdljivost in velika sposobnost odreagirati v trenutku. Ne prenese, da se mu govori, kaj naj naredi in kaj bi bilo dobro zanj, saj se sam zelo dobro zaveda vsega.

Venera se v Filipovi rojstni karti nahaja v biku, kar nakazuje, da mora, če želi biti srečen razvijati intuicijo, čustvenost in mehkobo. Potrebuje veliko ljubezni in pozornosti, ki mu je zelo pomembna. Vsekakor si večkrat sam otežuje stvari, ker težko prenese poraz. Ni razvajen in ni nikoli prav zares otročji, težko pa se sprosti. Zelo mu pomaga stik z zemljo in z drevesi. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sami s sabo. Partnerstvo je zanj ključnega pomena. Potrebuje harmonične odnose, čustvena varnost in stabilnost pa pri njem pomeni, da na svoji posesti živi udobno družinsko življenje. Veliko mu pomeni, da ugaja drugim, zato je urejenost zanj zelo pomembna. Je zelo radodaren, vendar ima svojo mejo, ki ga ustavlja v pravem trenutku. S svojo nežnostjo, senzualnostjo, ljubeznijo do svoje narave, obožuje dobre in lepe stvari v življenju.

Mars se v Filipovi natalni karti nahaja v ovnu, zato ga spremlja sposobnost navdušenja, neustrašen, ponosen, in nagnjen k razpravljanju se v življenju vedno znajde.

Redko je v zadregi, da bi zaprosil za pomoč, če pa se znajde v takšni situaciji, je to zanj veliko breme. Ima močno samozavest, neodvisnost je zanj življenjsko pomembna. Kljub temu je je velik egoist, nima nič proti daljšemu odnosu, saj mu je po drugi strani všeč občutek varnosti, ki mu ga nudi. Energija in navdušenje sta njegova močna stran. Dolgoročna prizadevanja zanj niso tako privlačna kot hitre, kratkoročne zadeve, ki jih lahko takoj konča. Naučiti se mora nadzorovati svojo temperamentnost in impulzivnost. S pozicijo Jupitra v znamenju tehtnice zna uživati v življenju, skratka je sladek in privlačen. Venomer je v iskanju pravice, v katero tudi popolnoma verjame.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC