Dnevni horoskop za 9. januar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. januar, kaj pravijo zvezde za danes?

Dnevni horoskop za 9. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Življenje bo danes za vas predstava, v kateri nastopate in od svojega občinstva boste pričakovali pozornost, odziv in pohvalo.

Ob 9.43 preide luna v znamenje raka

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA LETNA NAPOVED 2020 ali LETO PODGANE 2020. KAJ PRAVI KITAJSKA ASTROLOGIJA?

Rojstva na današnji dan:

Anton Aškerc, slovenski pesnik
Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik
Marko Munih, slovenski dirigent
Jimmy Page britanski glasbenik, kitarist (Led Zeppelin)
Mirza Delibašić bosanski košarkar

Da bi verjel vase, ni treba, da vate verjamejo tudi drugi.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta! 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena samo vam!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dokončajte čim prej vse pomembne obveznosti, kajti kmalu vas čaka še nekaj novih nalog, morda nekaj nepredvidljivega. Prav kmalu bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega ponosa, ki vas vsekakor ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer močno želite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Precej raztreseni boste, še posebej tisti, ki nimate skrbno začrtane poti. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran. Prepustite se ji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša odločitev je, ali boste naredili korak naprej ali ne. Imate velike ambicije, vendar bo potrebno najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez odvečnih zapletov udejanjili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če ne boste prehitri v komunikaciji, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani sodelavcev. Presenečali boste s svojimi nenavadnimi idejami, ki lahko dobijo tudi realno obliko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Horoskop dnevni

Pozorni bodite na nepredvidljive okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, ko bo pravi čas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite pozorni na odzive drugih, saj boste odgovore na pomembna vprašanja dobili med vrsticami. Prijatelji vas bodo popoldne presenetili s svojo sproščeno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Današnji dan bo ugoden za razna pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne dvigne v višave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan se bo začel pozitivno, vendar popazite, da ne bi zavrnili možnosti za novosti, ki se vam nakazuje. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani enakih in dolgočasnih pogovorov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite na področju denarja, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili popoldne, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo v tem trenutku najboljša za vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na prvem mestu bodo danes odnosi s sodelavci in prijatelji, kjer bo znova prišla do izraza vaša nesebična pomoč. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali sprostiti.