Leto podgane 2020. Kaj pravi kitajska astrologija?

Kitajska astrologija, v kateri nastopa v 2020 leto Podgane vam omogoča, da se seznanite s tem, kaj lahko spremenite ali izboljšate, da se izognete morebitnim težavam. 25. januarja prihaja leto Podgane, v katerem lahko marsikdo, ki se trudi že več let, sedaj končno uspe in uresniči svoje sanje.

Leto podgane, obogateno s simbolom kovine je čas priložnosti in velikega bogastva, v katerem je lažje zaslužiti in urediti finančno področje. Prihajajo številne priložnosti, ki bodo lažje izvedljive, kar vam bo še kako pisano na kožo.

Leto podgane 2020 prinaša nove energije

Leto podgane 2020 prinaša nove energije

To je zagotovo najboljši čas za dolgoročne naložbe. Presenečeni boste, saj bodo skoraj vsi podvigi začeti v tem letu, uspešni, prinesejo lahko tudi dober izkupiček.  Kljub temu se boste morali previdno izogibati slabim in predvsem zavajajočim možnostim ali tveganjem. Izogibati se je treba tudi igram na srečo in drznim špekulacijam. To bo močno leto, v katerem si boste prizadevali za stalnost ter zaupanje. Veliko energije boste namenjali temu, da se počutite bolj varno.

Leto podgane 2020 prinaša nove energije

Energija kitajskega znamenja podgane prinaša odličen čas za začetek posla, nakup nepremičnin, vlaganje v dolgoročne načrte ali samo to, da nekaj prihranite. To je tudi čas za druženje, zabavo in uživanje v lepih trenutkih, ki vam jih ponuja življenje. Leto bo ugodno za določitev načrtov, oblikovanje novih pobud in preoblikovanje vsega, kar ne služi več svojemu namenu. Korenite politične, družbene, poklicne in osebne spremembe se lahko zdaj začnejo z zaupanjem v razvoj in uspeh. Pravi čas, da si zastavite dobro premišljeno strategijo in jo popeljete v želeno smer. Tokrat lahko uspete tudi brez pretirane natančnosti in analitike.

Podgana simbolizira čas, ko izgube in nestabilnosti spremeni v dobičke in varnost.

Čas, ki je discipliniran, vendar priznava pomen veselja in sreče ter prilagodi prioritete. V letu podgane se boste znali prepustiti in uživati v preprostih užitkih. Ljudi ne boste presojali po tem, kaj imajo, ampak po tem, kdo so. Če želite delovati bolj samozavestno bo energija podgane v 2020 prispevala k temu, da se pomaknete naprej, brez raznih dvomov in očitkov. Vaša sreča pri zaslužkih bo v določenih obdobjih tako neverjetna, da se je lahko ustrašite. Kljub temu se morate osredotočiti na varčevanje ter uravnoteženost.

Leto podgane 2020 prinaša nove energije

Leto podgane 2020 simbolizira nov začetek na področju mednarodnih odnosov in družbenega reda.

Podgana bo spodbudila tudi več škandalov v romantičnih odnosih. Najboljši predlog za tiste, ki ste že dolgo v razmerju je, da se poročite in se zazrete v vajine čudovite spomine. Samski se boste podali v iskanje, ki bo uspešno še posebej če boste spoznali nove ljudi, ki bodo najprej za vas uganka. Odkrivanje in spoznavanje bo čudovito, dovolili si boste tudi prilagajanje.

V letu podgane bo vaš ego zmanjšan, zato boste veliko lažje zgladili odnose, ki so bili do sedaj skrhani. Znali boste oprostiti, morda celo pozabiti, ter obrniti list.

Najboljši nasvet za vas v kitajskem letu podgane je, da načrtujete zgodaj in ne rešujete zadev v zadnjem trenutku.  Bodite v letu podgane previdni pri vsem, kar je dvomljivega značaja. Zlasti v zvezi z zdravjem boste zaradi energije podgane nagnjeni k raznim težavicam, ki pa jih boste lahko tudi hitro premostili.

Pripravljeno za Sensa.si