Astrološka letna napoved 2020

Leto 2020 bo plodno in učinkovito leto, v določenih trenutkih pa se lahko izkaže tudi za težavno. 2020 je začetek ne le novega desetletja, temveč tudi nove astrološke dobe. Prihaja prag, ki ga je treba prestopiti, ter soočenje z vsemi težkimi izzivi, ki potrebujejo drugačen pristop reševanja. Astrološka letna napoved 2020 vam prinaša nova spoznanja.

Astrološka letna napoved 2020

Letna napoved 2020 za bolj umirjeno počutje

S strani tranzitov med planeti ne bo najbolj enostavno, saj s sabo prinašajo močno silo, ki vas lahko popelje do razpada in nestanovitnosti. Z aktivnim potrjevanjem vloge, ki jo želite odigrati pri oblikovanju sebe, vam bodo lekcije, s katerimi se boste spopadli v letu 2020 pomagale spoznati nove ravni notranje moči in nove veščine, ki jih lahko delite z drugimi.

Močan vpliv na vaše življenje bodo imeli cikli Jupitra, Saturna in Plutona.

Leto se bo začelo s povezavo med Saturnom in Plutonom v kozorogu in se končalo s konjunkcijo Saturna in Jupitra v vodnarju. V začetku leta se lahko znajdete v situaciji, ko se boste morali spopadati z omejitvami materialnih virov.

blankVenera vam lahko pripelje novo osebo, ki bo popolnoma drugačna od vas. Ta energija bo še bolj močna pri tistih, ki ste že dlje časa samski. Retrogradni Neptun vas bo naučil, kako rokovati s tem kar imate , in sicer na racionalen način. Na poslovnem področju boste imeli veliko dela in zvezde bodo na vaši strani. Leto 2020 bodo zaznamovali štirje delni Lunini mrki in dva Sončna mrka, ki bodo nekoliko negativno vplivali na vaše življenje. V tem obdobju se raje zadržite, ostanite zvesti sebi, vendar umaknjeni od možnosti za konflikte.

Letna napoved 2020 in pomembni premiki

Konjunkcija med Jupitrom in Saturnom 21. decembra je pomemben astrološki dogodek leta, saj bo vzpostavila astrološko obdobje Jupitra in Saturna. Temu intenzivnemu vplivu boste ne glede na vse težje ubežali, zato si dovolite soočenja.

Saturn se bo 21. marca zavihtel v znamenje vodnarja, kjer bo ostal, dokler se 1. julija ne bo vrnil v znamenje kozoroga. Njegov vpliv lahko pomaga razširiti obseg delovanja, ki presega prejšnje omejitve. Prinaša tudi odkrijte, kako spremeniti naloge sebi v prid.

S severnim vozliščem Lune in retrogradno Venero v znamenju dvojčkov, bo potrebno ceniti nove prijeme, okrepiti radovednost in biti pripravljen razmisliti o vrednotah. Nastane lahko nekaj družbenih nemirov in sprememb, v smeri, da se prilagodite znotraj odnosov.

Letna napoved 2020 glede na vaš element

Astrološka letna napoved 2020

Rojeni v ognjenih znamenjih boste v letu 2020 veliko lažje razvijali svoje interese. Skozi vse leto se vam nakazuje priložnost, da se združite na področju dela s pravimi osebami in postanete še močnejši. Prihaja priložnost, da postanete med sodelavci še bolj zaželeni, tako da vam dolgčas zagotovo ne bo. Tudi vaše družabno življenje bo presegalo meje in postavljene norme v pozitivni smeri. V delo boste vlagali več truda kot običajno, vendar lahko pričakujete tudi prijetne finančne rezultate. Končno se boste naučili biti bolj racionalni.

Rojeni v zemeljskih znamenjih bodite v letu 2020 bolj previdni, še posebej na osebnem in zdravstvenem področju. Prihajajo številne prelomnice, če se boste nanje odzivali pravi čas, lahko pričakujete povečano stabilnost. Najbolj izpostavljeni boste rojeni v znamenju device. Večjih sprememb pri bikih in kozorogih verjetno ne bo, kar vam bo nekako pisano na kožo, saj boste želeli najprej rešiti vse, kar vas po tihem bremeni. Podali se boste na bolj sproščeno pot in si končno dovolili izstopati.

Preberite tudi ELEMENTI IN VLOGE V ŽIVLJENJU

Rojeni v zračnih znamenjih lahko pričakujete prijetno leto 2020, še posebej zadovoljni in prodorni boste rojeni v znamenju vodnarja. Zahvaljujoč vašemu pozitivnemu duhu za sodelovanje in boljšim komunikacijskim sposobnostim prihajata v sredini leta stabilnost in uspeh. Zapodili se boste tudi v nove projekte, kjer bo ključnega pomena vaša vztrajnost. Na ljubezenskem področju se lahko razveselite novih obrazov, ki vas bodo zamikali ravno zaradi svoje drugačnosti in neverjetnega optimizma.

Rojeni v vodnih znamenjih lahko pričakujete bolj občutljivo leto 2020. Največ nerazumljenih situacij se napoveduje rakom. Iskali boste boljšo pot, vendar pred tem sledijo še številne lekcije. Novi začetki, ki so na vidiku vas lahko obremenijo, saj vam bo najbolj godilo vse kar je znano. Nekateri izmed vas se lahko poročite, samski lahko sicer spoznate zanimivo osebo, ki pa se lahko kasneje izkaže za neprimerno. Sledite svojim mislim in bodite predvsem ustvarjalni.

Poskrbite, da boste v letu 2020 ostali zvesti sebi. Največ priložnosti boste ujeli, če boste budni in spontani, zato se znebite odvečnih vzorcev in prepričanj, ki vas omejujejo.  Če vas zanimajo individualne situacije v letu 2020 POKLIČITE.

VELIKI LETNI HOROSKOP 2020 ZA ASTROLOŠKA ZNAMENJA