Dnevni horoskop za 25. marec 2020 – Astro novice

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 25. marec 2020, novice astro.

Dnevni horoskop za 25. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Poskusite se soočiti z vibracijo, da preveč skrbi škoduje tako duševnemu kot tudi telesnemu zdravju.

Materinski dan
Čestitke za materinski dan.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

LUNA V ZNAMENJU OVNA

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko.

Dnevni horoskop luna je v znamenju ovna.

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Resnica je absolutno preprosta, pot do nje pa relativno zapletena.

Rojstva na današnji dan:

Simone Kaminker – Simone Signoret, francoska filmska igralka
Flannery O’Connor, ameriška pisateljica
Aretha Franklin, ameriška pevka
Daniel Bensaid, francoski filozof, politični aktivist
Elton John, angleški glasbenik
Stefka Kostadinova, bolgarska atletinja

Današnji horoskop 25. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nečesa kljub ugodni energiji lune v vašem znamenju ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še možnosti, preden se konkretno odločite, posebno glede nekoga, ki vas vznemirja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnjo energijo lune v ovnu boste namenili stabilizaciji. Torej lotite se opravkov v domačem okolju, in naredite v mislih korak naprej k uresničitvi svojih velikopoteznih idej, ki so v bistvu zelo realne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in živeli po svoje. Vaši izgovori namreč niso več prepričljivi. Soočenje bo bolj zoprno, kot ste pričakovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po nenavadnih dogodkih postajate z luno v ovnu vedno bolj razdražljivi. Previdno, sicer bosta napetost in živčnost le naraščali, vi pa boste tonili v vedno slabše počutje. Dvignite glavo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Občutili boste globok notranji mir, znali boste uživati v vsakem trenutku življenja in si pričarati razigranost. Z vplivom lune v ovnu se lahko končno dotaknete svojih sanj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Končno se bo zgodil težko pričakovan razplet, glede izredno pomembnega ljubezenskega vprašanja. To je nekaj, s čimer ste dolgo odlašali, vendar tokrat ni več razlogov za izmikanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Še vedno razmišljate o nečem, kar vam je v preteklih dneh ogrelo srce, toda spreglejte, ker prihaja z luno v ovnu še lepša in zanimivejša priložnost. Končno se boste kljub vsem zapletom prebudili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Domačih obveznosti bo danes na pretek, kar vam bo celo všeč. Napočil bo trenutek, da se soočite z nekom, ki v vas še vedno prebuja močna čustva. Naj vas ne bo strah večjih sprememb.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj čakate in čakate in nikakor se vam ne zdi, da ste prišli do konca. Prijatelj bo s svojo objavo na spletu še dodal svoje z nekoliko nenavadnimi izjavami. Energija lune v ovnu bo bolj hladna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Raztreseni in nemirni boste, saj določene zadeve potekajo mimo vašega nadzora, ne glede na to, kako se trudite. Morali boste vložiti nekaj več energije, zato se pravočasno pripravite na preboj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Jezi vas nemirna energija lune v ovnu. V ljubezenskem odnosu pa vas moti občutek, da ste v podrejenem položaju in da vas nihče ne vpraša za mnenje. Počasi boste prešli na drugo raven.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ničesar ne morete končati točno tako, kot ste si zastavili. Vrteli se boste v začaranem krogu, kar vas bo vznemirjalo. Čeprav ste že na pragu določenih novosti, izgubljate preveč časa.