Ljubezenski horoskop za mesec marec

V mesec marec vas bo popeljala Venera v znamenju ovna, zato boste v prvih dneh meseca zelo iskreni, oprti in željni dogajanja. Po 5. marcu prehaja Venera v znamenje bika, kjer se se počuti odlično. Ljubezenski horoskop za mesec marec napoveduje zvestobo.

Mars v kozorogu bo tisti, ki lahko prinese v odnose nekaj zadržanosti in ohladitev.

Vendar bo tej prijetni Veneri težko kljuboval, saj je polna topline in želje po harmonično naravnanih ljubezenskih odnosih.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

Poskusite si privoščiti v prvi polovici marca, ko vas bodo božale nežne vibracije Sonca v znamenju rib več uživanja s partnerjem, saj se je v zadnjem času pojavila med vama določena distanca, ki jo imata sedaj možnost premestiti. Merkur bo poskrbel za dobro komunikacijo in to, da boste določene besede sprejemali drugače, na pravi način. Ne bodite konec meseca, ko vas bo vodilo naprej Sonce v vašem znamenju preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Poskusite delovati bolj umirjeno.

Ljubezenski horoskop za mesec

BIK

V prvih dneh marca, ko bo Venera še v znamenju ovna, se boste odločali o priložnostih, ki so se pojavile že nekaj časa nazaj. Nikar jih preveč ne analizirajte, raje se jim spontano prepustite. Hladnost, ki je bila prisotna v odnosih se s prehodom Venere v vaše znamenje umika vstran. Zaživeli boste v pravem pomenu, kar bodo opazili tudi drugi. Skupaj se boste odpravili novim dogodivščinam naproti. Izogibajte se proti koncu marca ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni, čeprav so privlačni.

DVOJČKA

Marec vas bo premaknil iz mrtve točke, dogajati se vam bodo začele lepe stvari in končno boste začeli zahtevati, da vas spoštujejo. V odnosu s partnerjem se bodo dogajale lepe stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje v vajin odnos. Zastavite si v drugi polovici marca s pomočjo Marsa v znamenju kozoroga konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v napredek. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem ostajali v preteklih dogodkih.

Ljubezen je prijateljstvo z glasbeno spremljavo. Eli Joseph Cossman

RAK

Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali zrak sproščenosti.. Zamikale vas bodo ljubezenske zadeve povezane z osebo iz preteklosti, vendar se nikar ne zaletite prehitro, saj bi lahko vse skupaj obžalovali. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite povabil na zabave, saj vas tam čaka veliko lepega. V zadnje dni marca boste stopili nestabilni in obremenjeni sami s sabo, kar načeloma ni v vaši navadi. Ne morete se odločiti, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni.

Preberite tudi KO SE LJUBEZENSKA PRAVLJICA KONČA

LEV

Če ste si še pred kratkim želeli z nekom ponovno vzpostaviti odnos, se boste v marčevskih dneh odločili drugače. Z lahkoto se boste odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k lepši prihodnosti. Ljubezni boste posvečali veliko časa in energije, saj boste v odnosih želeli ustvariti harmonijo. V zadnjih dneh marca se vam bodo odvijali prijetni dogodki, ki jih prinaša vpliv Marsa. Tokrat boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na svoja vprašanja.

Ljubezenski horoskop za mesec marec za vsa znamenja

DEVICA

V prvih dneh marca boste svoje čustveno življenje videli v drugi luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko učili. Postavili si boste določene smernice, ter se usmerili v reševanje nejasnosti na področju čustev. Pomembna vam bo tudi osebna rast, ki prehaja na višji nivo. V odnosu z ljubljeno osebo boste zaznali nekaj potrditev, s katerimi bi se lahko usmerili naprej. Poskusite z malce drugačnim pristopom. Samskim bo najbolj naklonjen konec meseca marca.

Ljubezenski horoskop za mesec

TEHTNICA

Če ne želite konfliktov, bodite v prvi polovici marca nekoliko bolj prilagodljivi in tolerantni. Morda bi vama najbolj odgovarjala kakšna večja sprememba, ki bi vaju prebudila. Samskim bo nagajal Mars v kozorogu, ki prinaša nekaj ohladitev v odnosih in negativnih energij. Nikar preveč ne analizirajte starih zgodb, saj so vendarle zaključene in bi vam naredile samo zmedo. Najboljšega počutja boste deležni v zadnjih dneh marca, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni.

ŠKORPIJON

V prvih dneh marca, ko se bo Sonce sprehajalo po ribah, bo vse kar se bo dogajalo pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko samo izkoristil. Raje ostanite zvesti in se le malce besedno pozabavajte z njim. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste končno premaknili naprej. V ljubezni boste konec meseca naenkrat precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih potrditev.

STRELEC

Poskrbite, da se v prvi polovici marca dobro organizirate, nikar pa ne izključite svojih prijateljev. Tisti, ki ste v partnerski vezi nezadovoljni, boste postali bolj odločni, Mars pa bo povečal tudi vašo direktnost, zato boste pravi mojster, ko se bo potrebno postaviti zase. Ne bodite konec meseca odklonilni, saj bi se lahko pojavile ovire v komunikaciji. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki se bodo vrstila v zadnjih dneh marca in bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja.

Ljubezenski horoskop za mesec

KOZOROG

V prvih dneh marca se vam nakazuje manjša zmeda, povezana s tretjo osebo. Nikar preveč burno ne odreagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za nesporazum. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni, vam bo sreča končno naklonjena. Tisti, ki ste samski, se boste proti koncu marca vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo, ki ga poznate že dlje časa izredno prirasel k srcu. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč.

Ljubezen je blago, ki ga stke narava in izveze domišljija. Voltaire

VODNAR

Usmerili se boste k spremembam, ki vam v sredini meseca marca prinašajo bolj sproščeno vzdušje in nove priložnosti. Sonce v ribah bo tisto, ki vam bo olajšalo vaše korake in vam podarilo še dodatno samozavest. Posvetili se boste skupnim načrtom, če se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo. V zadnjih dneh marca boste prešli v obdobje, ko vam bo ljubezen nekako na drugem mestu.

RIBI

V marec se boste ribice podale zaljubljene in pripravljene na strastne podvige. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste s partnerjem čudovito razumeli. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere v znamenju bika, ki bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj stabilna in zanimiva izhodišča. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite proti koncu meseca marca zadržati, saj bi si v nasprotnem primeru povzročili več škode kot koristi.

Preberite tudi PARTNERSKI ODNOSI IN ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJ