Preverite, kaj vam prinaša Mars v znamenju kozoroga!

Mars se je 16. februarja začel gibati v znamenju kozoroga, kjer se bo zadržal do 30. marca. Mars v znamenju kozoroga se počuti popolnoma udobno, saj si ta energični planet prizadeva za uspeh, tako kot si kozorog prizadeva k temu, da se trudi in doseže cilje, v smeri napredka.

Pravzaprav se Marsove energije z energijo znamenja kozoroga prepletajo zelo intenzivno. To obdobje je torej odlično za sprejemanje velikih nalog in njihovo reševanje ter nadgradnjo vse do zastavljenega cilja.

Mars v znamenju kozoroga

Mars običajno nastopa glasno, silovito in impulzivno, vendar zna kozorog, ki nadzira stvari in želi imeti vse urejeno umiriti to energijo in jo pretvoriti v zelo učinkovito.

Planet akcije se bo še vedno gnal naprej, vendar bo to storil mirno in v smeri zelo neposrednih ciljev, kar podarja Marsu več moči kot takrat, ko se nahaja v ostalih znamenjih zodiaka.

Kozorogu vlada Saturn, planet strukture in stabilnosti.

Ko se Mars pomakne v njegovo znamenje pozabite na avanture in spontanost. Na življenje boste gledali z bolj realistično noto, saj želi, da raziščete, kaj je pred vami, načrtujete vašo naslednjo potezo in se lotite poslovanja, na način, da ideje spremenite v realnost.

Ta tranzit želi, da se ne sprašujete le, zakaj delate to, kar počnete, ampak tudi, kako to počnete. Mars želi ukrepati, kozorog pa hoče zagotoviti, da to počnete z namenom. Ta tranzit je torej čas, za jasnejše cilje in ponovno oceno preteklih ciljev.

Niti Mars niti kozorog se ne bojita trdega dela, zato je to, ne glede na znamenje v katerem se nahaja vaš Mars pravi čas, da začnete nov projekt ali se vrnete k zaključku nečesa, kar ste že začeli. Če nimate resnega cilja, vas bo ta tranzit spodbudil, da greste v akcijo in ga najdete.

Niti Mars niti kozorog nista znana po občutljivosti, njuna stabilnost vam pomaga, da se prebijete skozi ovire, hkrati pa ignorirate lastno nelagodje.

Vendar pa se lahko v negativni smeri izrazi tudi kot slepa ambicioznost. Prezirali boste kakršen koli kaos. Odgovorni boste za vse, kar je povezano z vašim življenjskim slogom. Spremljal vas bo skoraj temačen smisel za humor in storili boste vse, da boste pomagali drugim, ki so vam blizu.

Mars v znamenju kozoroga

Mars v znamenju kozoroga prebuja tudi strahove, omejenost in strog očetovski arhetip.

V v tem znamenju je Mars vzvišen, kar pomeni, da njegove značilne energije lahko dobro vplivajo na vas, kar vam ponuja veliko priložnosti, da pridobite dostojanstvo. To je konservativna energija z jasnimi in zdravimi mejami, ki spodbuja močan občutek samokontrole v vseh vidikih življenja. Trdne lastnosti tega vpliva lahko uporabite za boljšo osredotočenost in koncentracijo. Mars v znamenju kozoroga na splošno nosi s sabo razumno dozo želje po napredku in praktičnosti. Kazali boste odgovorno držo in veliko zdrave pameti.

Vaše življenje bo v tem obdobju dobro organizirano, zlasti na področjih, kot so kariera in izobraževanje.

Na položaju avtoritete se boste počutili bolj udobno kot sicer. V času stresa boste zelo previdni in skeptični do svojih sposobnosti, potrebovali boste dober odmerek dodatne samozavesti.

V tem obdobju boste potrebovali veliko truda, da se povzpnete na vrh, vendar se vam bo vložen trud zagotovo obrestoval. Imeli boste povečano samokontrolo, zato ne boste želeli sprejemati nasvetov drugih. Zelo temeljiti in vztrajni se ne boste jezili, če se bodo vsi okli vas zabavali, medtem ko boste vi trdo delali.

Bogastvo in status sta lahko vaša dobra motivatorja, vendar ne bodite nestrpni. Imate možnost, da si zamislite realen končni cilj in ga tudi izpeljete.

Preberite tudi HOROSKOP: 12 ZNAMENJ SKOZI ŽIVLJENJSKO POT