Dnevni horoskop za 23. marec 2020 – Astro novice

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 23. marec 2020, novice astro.

Dnevni horoskop za 23. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar, ljubezenski horoskop. Danes boste spoznali, da upanje ne služi samo kot tolažba, ko je človek bolan, temveč krepi samozdravljenje in je močan zaveznik v boju proti bolezni.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Kjer se izgubiš ni nobenih smerokazov.

Rojstva na današnji dan:

Louis Adamič, slovensko-ameriški pisatelj, prevajalec
Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar
Moses Eugene Malone, ameriški košarkar
José Manuel Durão Barroso, portugalski politik, predsednik Evropske komisije
Ricardo Zonta, brazilski avtomobilistični dirkač
Nicholle Tom, ameriška filmska in televizijska igralka
Andrea Dovizioso, italijanski motociklistični dirkač

Današnji horoskop 23. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo lune v ribah boste danes pritisnili na pravi gumb, čeprav bo odločitev najprej težka. Dobili boste pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste slišali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase, v svoj svet. Imate dovolj energije za strasten preboj, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lahko počasno delovanje ljudi ter luna v znamenju rib prinašajo nemir in nezadovoljstvo. Usmerite svojo energijo v razmislek za izboljšanje materialne situacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Področje, na katerem boste bolj uspešni kot v preteklosti, vas bo razveseljevalo. Lahko končate nekaj, kar vam je dolgo kratilo miren spanec. Imeli boste dovolj časa za vse, razen za romantiko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno zanimivo bo danes. Pazite le, da ne bi preveč tvegali, ker so zaradi planetarne pozicije mogoče še določene manjše nevšečnosti. Raje se usmerite vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Prihaja veliko novih informacij, toda da bi lahko izkoristili to energijo, bo potrebno ujeti tudi pravo smer. Nihali boste iz dobrega v slabo počutje. Zvečer se bolj intenzivno posvetite ljubljeni osebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Bodite z vplivom lune v ribah bolj prilagodljivi, posebno z nekom, ki potrebuje vašo pomoč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Stanje okoli vas bo danes vplivalo negativno na vaše počutje, kljub temu boste vztrajali pri stvareh, kjer ste pravzaprav najbolj občutljivi. Nekaj bi morali urediti iz drugačnega zornega kota.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes zaradi vpliva lune v ribah ne boste zaznali ničesar, kar bi vas navdihnilo. Začeli se boste pritoževati, da vam nadaljevanje dogajanja zopet ne prinese ničesar posebnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pot od odločitve do realizacije bo zaradi lune v ribah bolj dolga, ter naporna, zato se dobro pripravite. Besede očitno niso bile dovolj, zato poskusite danes z dejanji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zoprne odgovornosti vas bodo opomnile na poslovne projekte, ki so zaradi situacije v zraku. To lahko v vas rodi nezadovoljstvo in trmo. Odprite raje oči in se poglobite vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z luno v vašem znamenju namenite praktičnim opravkom, posebno če vas že dolgo čakajo neizpolnjene obljube. Pri osebnih zadevah pa se najprej pozanimajte glede finančne plati.