BIKI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Biki, izognite se stresu
Biki, izognite se stresu

Biki, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Bik mora biti prepuščen samemu sebi, da lahko zbeži pred stresom in v tišini meditira. On je sposoben skrbno preučiti vse možnosti in uporabiti praktičnost, še posebej takrat, ko ga vznemirijo hitre spremembe. Ko je bik pod stresom, lahko zgreši pomembne podrobnosti ali napačno presodi okoliščine. Biki, izognite se stresu in zadihali boste.

Da bi se izognil stresu in si privoščil čas za sprostitev, potrebujete udobje. Pomaga mu lahko gledanje televizije, zato se mora udobno namestiti v svoj kavč, se odklopiti in preprosto uživati v filmu. Sprosti ga tudi kozarec vina in prijetna večerja. Ker biku vlada Venera, se vedno počuti pomirjenega obdanega z zelenjem, zato se lahko približa naravi z vrtnarjenjem ali sprehodom v gozd in stres bo le še neznanka.

blank

Zemeljska znamenja ste znana kot veliki gurmani, ki se pri prehranjevalnih navadah težko nadzirate, zato ste še bolj ogroženi, ko ste pod stresom ali tesnobni, saj takrat še več posegate po hrani. Treba si je določiti meje, saj je dokazano, da nepravilna prehrana še dodatno poslabšuje psihično in fizično stanje človeka, torej čim prej prekinite škodljiv tokokrog in naslednjič raje spijte kozarec vode ali pa grizljajte sončnična semena, ki vsebujejo veliko magnezija, ki pri stresu ključnega pomena.

Zapomnite si: Postanite najbolj pozitiven in navdušen človek, kar jih poznate in premagali boste stres.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: uživajte ustrezno hrano, začnite uživati v umetnosti, pozabite na zamere.

POZITIVNA AFIRMACIJA: Moje misli ustvarjajo čudovito novo priložnost.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.