Kraljici septembra, ki lahko pričakujeta v tem mesecu lažje delovanje

Če si rojena v znamenju device si pravo utelešenje vzdržljivosti in miru. Prava dama, ki se v vsaki situaciji obnaša dostojanstveno. Nikoli se ne prepiraš, vse naloge opravljaš v šoli in službi z veseljem. Starši ter ostali so lahko ponosni nate, saj pedantno upoštevaš vse podrobnosti. Si razumna ženska, ki skrbno pretehta vsak svoj korak in poskuša načrtovati življenje za prihodnja desetletja. Jasno veš, kaj hočeš in kar je najpomembneje, kako to doseči.

V septembru kraljuješ tudi, če si rojena v znamenju tehtnice, ki je pravo nasprotje zemeljske device. Tehtnica je najbolj elegantna ženska, ki je zelo privlačna ne glede na to, kdaj jo srečamo. Zelo dobro se znajdeš med prijateljicami, saj si prilagodljiva, diplomatsko usmerjena, skratka pravi mediator sprtih strani. Si odlična gostiteljica, vendar ne preveč samozavestna.

Praktična in urejena devica je največja želja urejenega moškega.

Odlikujeta jo disciplina in skrbnost, rada opravlja gospodinjska opravila in čisti. Za razliko od nje je tehtnica tista, ki najprej poskrbi zase, nato se zapodi čistit in pospravljat. Obe skupaj sta najboljša kombinacija za generalko stanovanja. Devica poskrbi za red, tehtnica pa poskrbi za dobro dekoracijo.

Kraljici septembra, ki lahko pričakujeta v tem mesecu lažje delovanje

Devica je zemeljsko znamenje, katerega odlikujeta vztrajnost in smiselnost, tehtnica pa spada med zračna znamenja, ki jih odlikuje lahkotnost. Devica je zato zelo realna, z nogami trdno na tleh, tehtnica pa je tista, ki rada niha, vendar neobremenjeno in razigrano.

Devica že od otroštva dela velike načrte za življenje. Z zavidljivo vztrajnostjo se premika k svojemu cilju, ne da bi bila pozorna na ovire in težave. Medtem na drugi strani tehtnica dopušča, da ji prihodnost prinese nekaj novega, nenačrtovanega. Devica staršev in prijateljev s svojimi kapricami in zahtevami ne zavaja. Vedno jo vodi zdrava pamet, poskuša se odločati racionalno. Tehtnica pa je ženska, ki je že od mladih nog bolj zadržana in predvsem prilagodljiva, brez jasno začrtane poti.

Če si devica, je red torej zate na prvem mestu. Tvoji predali, zvezki in učbeniki so vedno razporejeni v strogem vrstnem redu, oblačila v omari so zložena do potankosti. Če si tehtnica, so tvoji predali in zvezki včasih zloženi, ko pa si v kakšnih težavah ali slabem obdobju, pa ti je vseeno ali je miza razmetana ali ne, važno je, da si notranje umirjena.

Kraljici septembra, ki lahko pričakujeta v tem mesecu lažje delovanje

­Devica je tako prepričana vase, da ne potrebuje potrditev.

Vedno ve, kaj hoče, poskuša slediti svojemu cilju. V vsakdanjem življenju je zadovoljna z najpreprostejšimi, a kakovostnimi stvarmi. Na drugi strani je tehtnica, ki ne ve točno kaj si želi v življenju, zaveda se le, da želi biti srečna in umirjena. Svojim ciljem dovoli, da se s časom spreminjajo in ni ji vseeno, kaj si o njej mislijo drugi.

Obe, devica in tehtnica se obnašata vljudno in taktno, ne marata arogantnih in nervoznih ljudi.

Nobena od njiju ne bo odpustila izdaje, raje se bo sta umaknili. S svojim skrbnim načinom razmišljanja lahko zlahka ločita kaj je pravilno in kaj je narobe. V ljubezenskih odnosih potrebujeta veliko časa, da se sprostita in se z nekom počutita prijetno.

Če si devica, bodo dnevi do 21. septembra, ko se bo Sonce nahajalo v tvojem znamenju čudoviti. Imela boš več energije in volje, da se soočiš tudi z najbolj zoprnimi obremenitvami. Od 22. septembra dalje ti bo sreča še posebej naklonjena, če si rojena v znamenju tehtnice, saj se Sonce zavihti v tvoje znamenje. Še bolj boš priljubljena, privlačna in seveda tudi uspešna.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Ste obkroženi z ljudmi, rojenimi v znamenju device? TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z DEVICAMI