Ste v svojem življenju obkroženi s tehtnicami? Preverite kako ravnati z njimi!

Lepe in umirjene tehtnice so osebe, ki ne marajo konfliktov in vedno iščejo pravično rešitev. Vlada jim element zraka, ki jim omogoča intelektualne dosežke. Preberi več, da jih boš lažje razumela.

MOŠKI TEHTNICA

TEHTNICA PRIJATELJ

Prijatelj, rojen v znamenju tehtnice je pravi zaupnik, ki te na umirjen način vedno spravi v dobro voljo. Skrivnosti so pri njem na varnem, vedno je urejen po zadnji modi, zato je lahko tudi odličen modni svetovalec, ki ga boš z veseljem vzela sabo, ko boš potrebovala stilski namig. Bolj kot moške stvari so mu blizu nežne vibracije, raje kot na burno zabavo se bo s tabo podal v gledališče.

TEHTNICA FANT ALI LJUBIMEC

Partner tehtnica je eden izmed najbolj galantnih in zvestih moških. Če si ga izbrala za svojega sopotnika, ga boš zaradi številnih prijetnih lastnosti želela tudi obdržati. Vedno te skuša razumeti, ti priskočiti na pomoč in celo jokati s tabo. To je moški, ki ne bo nikoli pozabil na vajine obletnice ali na tvoj rojstni dan, darilo pa bo vedno skrbno izbrano, saj mu tvoj nasmeh na ustnicah pomeni ogromno.

Ste v svojem življenju obkroženi s tehtnicami? Preverite kako ravnati z njimi!

TEHTNICA OČE

Tehtnica je oče, ki je pravi mirovnik, seveda zelo diplomatski. Rad s tabo klepeta, ti svetuje, ni mu vseeno kako se počutiš. Nikoli ti ne vsiljuje svojih mnenj in najbolj ga je strah, da ne bi bila v življenju razočarana. Zna se poglobiti v tvoje težave in te navdihniti za kakšen ustvarjalen hobi. Ker ne mara glasnih pogovorov, se ne boj, da bi nad tabo povzdigoval glas, on rešuje tudi največje težave umirjeno.

TEHTNICA BRAT

Brat tehtnica je najboljši brat, ki ti vedno nudi zavetje, ti olajša marsikatero situacijo, predvsem pa poišče odgovor na tvoja vprašanja. Njegove stvari so vedno na svojem mestu, z njim se lahko skregaš le, če mu vzameš nekaj kar potrebuješ in tega ne vrneš na svoje mesto. Ne glede na to, ali potrebuješ pomoč pri učenju, nasvet na področju ljubezni ali kakšen evro, brat tehtnica ti bo vedno stal ob strani.

TEHTNICA ŠEF ALI SODELAVEC

Tehtnica šef je realen diplomat, ki pričakuje, da bodo vse naloge izpolnjene ter ne prenaša histeričnih izpadov ter neodgovornih ljudi. On se vedno drži zastavljenega, le zamujati ne smeš. Sodelavec tehtnica je nežen moški, ki rad prinese kavo ali čokoladico in ne ogovarja po nepotrebnem.

ŽENSKE TEHTNICE

TEHTNICA PRIJATELJICA

Tehtnica je prijateljica v pravem pomenu besede, tista, na katero se lahko vedno zaneseš. Ona je modna navdušenka, ki ji obiski kozmetičarke in frizerja predstavljajo pravo sprostitev, v katero bo z veseljem vključila tudi tebe. Malce je neodločna, zato boš morala večkrat ti predlagati kam se podati in kaj početi, vendar je zelo prilagodljiva.

TEHTNICA MAMA

Tehtnica je pozorna, ljubeča in umirjena mama, ki želi svojim otrokom čim bolj uravnoteženo in srečno življenje. Z njo si lahko močno povezana, saj je poleg tega da vedno bdi nad tabo tudi tvoja prijateljica, oziroma zaupnica. Ona nereda ne prenaša, prav tako jo spravi v slabo voljo če je nekaj ur po kosilu posoda, za katero te je prosila še vedno nepomita. Ona se drži vseh načel, zato to pričakuje tudi od tebe.

Astrološko znamenje tehtnica

TEHTNICA SESTRA

Sestra tehtnica ni niti nesramna, niti maščevalna ampak do tebe zelo sočutna. Tudi če ji v navalu slabe volje rečeš nekaj česar nisi resnično mislila, se bo znala s tabo pogovoriti in v miru razčistiti. Ko te potrebuje, ti zna to iskreno povedati in te prositi, ko ti pomagaš njej, se ti bo vedno zahvalila z lepo besedo ali kakšno manjšo pozornostjo. Njen stil je odličen, zato je ne bi bilo slabo tudi kdaj kopirati.

TEHTNICA ŠEFICA ALI SODELAVKA

Tehtnica je šefica, ki na prvo mesto postavlja pravic in resnico, zato je najslabše kar lahko narediš, da se ji zlažeš. S svojim ustvarjalnim navdihom zna premikati gore, zna tudi priznati, da nečesa morda ne zmore sama. Sodelavka tehtnica je ena izmed redkih sodelavk, s katerimi lahko brezskrbno, brez da bi se znašla v drami pogovarjaš tudi o zasebnih zadevah. Ko praznuješ, je ona tista, ki te ne bo nikoli pozabila presenetiti.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU TEHTNICE