Ujemanje rojenih v zračnih znamenjih prinaša razpršene energije in lahkotnost: dvojčka, tehtnica, vodnar

Znamenja so v razmerjih medsebojno zelo raznolika. Kakšno pa je razmerje, v katerem se najdeta dve osebi, rojeni v zračnih znamenjih. Dvojček je tisti, s katerim se vedno dogaja in je zabaven, tehtnica je sposobna na ljubeč način začutiti težave partnerja, vodnar pa bo v razmerju vedno znal poskrbeti za nekaj novega, drugačnega. Preverite ujemanje rojenih v zračnih znamenjih!

Skratka, ko se združita dve znamenji, rojeni v elementu zraka, je razmerje prepleteno z razigranostjo in odlično komunikacijo.

Ujemanje rojenih v zračnih znamenjih prinaša razpršene energije in lahkotnost: dvojčka, tehtnica, vodnar

Če sta oba rojena v zračnih znamenjih pričakujta v razmerju neizogibno trenje, po drugi strani pa lahkotnost in dopolnjevanje. Trije zračni znaki zodiaka so dvojčki, tehtnice in vodnarji. Ta element označuje ideje, zato je ob združenju dveh zračnih znamenj  komunikacija jedro odnosa. Izmenjava idej in razpravljanje o možnostih je metoda, s katero lahko lažje vzpostavita intimnost in zgradita temelje zaupanja.

V kolikor eden izmed vaju več govori, je to zato, ker drugi razume, da je potrebno vse razložiti.

Mirna zračna pripadnika nadzirata komunikacijo tako, da sta odgovorna, dostopna in razpoložljiva. Brez navzočnosti, samo prisotnost zraka z zrakom ni dovolj, da se zagotovi ljubezen in trdna, stabilna zaveza.

Preverite, sinastrijo ujemanja s svojo ljubljeno osebo!

Za vaju je skupna ljubezen do idej in abstraktne misli, zaradi katerih vama nikoli ni dolgčas. Sožitje dveh zračnih znamenj je resnično intelektualno potovanje in vedno oba strmita k temu, da je partnerjeva intelektualna raven enaka. Združljivost tega para je sicer za vsak zračni znak nekoliko drugačna. Saj vsak izmed njih izraža intelektualno, zračno kakovost na nekoliko drugačen način. Skupna pa je prilagodljivost, ki vama omogoča, da sta vedno zmožna videti obe strani katere koli zgodbe ali situacije. Neprestano izražata svojo zračno, duševno naravo s komunikacijo, in skupnim napredkom, ki vodi v višave.

Ujemanje rojenih v zračnih znamenjih prinaša razpršene energije in lahkotnost: dvojčka, tehtnica, vodnar

Kljub diplomatskemu ugledu, bosta oba raje prevzela pobudo v situaciji ali spremenila stvari na bolje, kot da bi čakala na pomoč.

Izražata intelektualno energijo, gledata navzven in skupaj sodelujeta s prijatelji v smeri iskanja ravnotežja na svetu. Ko gre za ljubezen, sta lahko zelo ranljiva in občutljiva, zato morata povečati svojo samozavest in se izogniti težavam glede odvisnosti drug od drugega.

Skupaj se poglabljata v logično, racionalno in genialno sfero idej in žal nista vedno sposobna pravilno ravnati s svojimi čustvi. Združljivost ljubezenskega tekmovanja med vama je odvisna tudi od želje po neodvisnosti. Ko boste osvojili srce svoje zračne osebe, boste našli fascinantnega in zvestega sogovornika, ki je vedno pripravljen, da bi prekršil nekaj pravil in naredil življenje bolj zanimivo.

Ko se dva zračna znamenja znajdeta v razmerju, odlično sprejemata razloge in način življenja drug drugega.

Vendar dvojni zrak v dolgoročnem razmerju ni nujno temelj za resno, stabilno razmerje. Težave se pojavijo v tekmovalnosti in vajini razpršeni energiji.

Ker nista posebej navdušena nad izražanjem čustev, se lahko oba znajdeta v precepu, oba tudi težko pojasnita, kako se resnično počutita. To je lahko največja težava za združljivost ljubezenskega razmerja med dvema osebama rojenima v zračnem znamenju. Naučiti se morata ravnati s čustvenimi vzponi in padci ljubezni, če želita uživati svoj polni potencial.

Ujemanje rojenih v zračnih znamenjih prinaša razpršene energije in lahkotnost: dvojčka, tehtnica, vodnar

Zračni ljudje ste pametni misleci, ki radi analizirajo, sintetizirajo in prigovarjajo, zato se težko zadržita, če vaju pri ljubljeni osebi nekaj moti. Sta pozorna, radovedna in zaznavna, zato je vajin svet zanimiv, poln lahkotne energije, ki komaj čaka da se sprosti na nenavaden način.

Iznajdljiva in ​​pametna se znata postaviti zase, zato si včasih težko razložita določene situacije. Oba sicer vidita vse strani enačbe in sta sposobna najti najboljši pristop. Ravnotežje je pomembno za vajino razmerje, brez tega lahko odnos, kakor hitro se je začel, tako hitro tudi razpade.

Torej, če sta oba sveža kot poletni vetrič, lahko skupaj poletita v morje užitkov. Čeprav sta po naravi mirna in zbrana, se lahko obrneta v popolnoma nasprotno delovanje, če je vajino ravnovesje vznemirjeno. Oba sta objektivna, pripravljena sodelovali in pomagati narediti boljši svet.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: ČESA VAM PARTNER NE BO NIKOLI POVEDAL?