Tedenski lunin horoskop vam napoveduje lepe energije.

V ponedeljek se bo luna sprehajala po znamenju nežne in prijetne tehtnice. Zato se bodo vsa nesoglasja umaknila vstran. Tedenski lunin horoskop. Prihajajo lepe energije, s katerimi se boste lahko dogovorili vse kar boste želeli. Seveda brez napetosti in konfliktov. Všeč vam bodo lepe oblike, mikali vas bodo tudi nakupi in lepotni rituali, ki bodo tudi zelo učinkoviti. Nikamor se vam ne bo mudilo. Znali si boste vzeti čas in se prepustiti dogajanju in tudi uživanju.

blankV torek boste s Prvim krajcem bolj vitalni in bolj pogumni. Številni cilji se bodo sedaj zdeli bolj dosegljivi, tudi zdravstvene težave se lahko umaknejo vstran od vas. Godila vam bo lahka hrana, tudi športnim aktivnostim se ne boste upirali, saj vas bodo sprostile.

V sredo ob 11.28 uri preide luna v znamenje škorpijona.

Ljubezen bo imela dodano vrednost. Srečanje, ki se ga veselite, bo izpadlo več kot čudovito. Presenečeni boste nad tem, koliko energije imate in česa vse ste sposobni, seveda na strastne način. Prihaja strast, zato boste veliko bolj komunikativni in nagnjeni k zabavnemu preživljanju skupnega prostega časa. Všeč vam bo skrivnostno in drugačno, tudi mistično.

Tedenski lunin horoskop. V petek ob 17.05 uri preide luna v znamenje strelca.

S to optimistično energijo prehajate v bolj vedro obdobje, ki bo prineslo tudi obnovitev stikov ali nekaj novih poznanstev. Razbohotile se bodo vaše želje, še posebej želja po potovanju in druženju. Prelevili se boste v pravega govornika, ki z veseljem deli svoje misli in izkušnje. Vikend bo prav zabaven in čisto nič dolgočasen. Samote ne boste prenašali, zato boste z veseljem poskrbeli za druženje.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!