Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. februarja

Praznični ponedeljek bo povezan z energijo lune v kozorogu. To bo dan, ki bo kljub temu da ste prosti v mislih obarvan z delom in raznimi finančnimi načrti. Za sprostitev in ljubezen se boste morali zbrati in si vzeti več časa, v nasprotnem primeru bodo odnosi nekoliko bolj hladni. To je čas strogosti, odločitev in nenadzorovanega razmišljanja. Vzdušje bo malce sumničavo, zato se ne obremenjujte, če bodo domači manj dostopni.

Z lahkoto se boste v torek, ko vas bo objela energija zemeljske lune lotili dela in opravkov, sproščeno delovanje pa vam ne bo najbolj pisano na kožo. Poskušali se boste dolgoročno organizirati, predvideti različne poteke dogodkov in stvari. Pozornost bo še posebej usmerjena na status, ponos in čast. Skrbelo vas bo tudi za finančen položaj. Brez večjih težav boste sprejeli kritiko, sposobni boste tudi intenzivnega poslušanja.

V sredo zgodaj zjutraj luna prehaja v znamenje vodnarja.

blank

Odplaknila bo vsa negativna čustva, dvome in zamere. Z veseljem se boste podali v akcijo, tako poslovno, kot tudi zasebno. V medsebojnih odnosih boste takoj zaznali bistvo, pregovarjati se ne boste želeli. Najbolj všeč vam bodo enostavne smernice, ki se jim ne boste izogibali. Mlaj, ki prihaja v četrtek, bo omogočil prebujanje na več področjih ter bolj bistre misli in realno sliko.

V petek ob 8.23 uri prihaja s premikom lune v znamenje rib zasanjan čas.

Nekoliko boste nesigurni vase, zato se ne usmerjajte v pomembne odločitve. Nekaj nejasnosti bo povezanih tudi s poslovnim področjem in financami. Tudi v soboto se ne čudite, če ne bo prave motivacije, bolj kot opravki in obveznosti vam bo dišalo branje.

V nedeljo, ko ob 16.54 uri luna preide v ovna, prihajajo kombinacije prijetnih energij. Dan zaljubljenih bo simpatičen in poln raznih iskrivih domislic. Lažje se boste odločali in se podali novim korakom naproti. Mnenja drugih vas tokrat ne bodo zanimala, pomembno vam bo le, da ste notranje izpopolnjeni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SEKS V MESTU: ASTRO PROFIL SARAH, KRISTIN IN CYNTHIE