Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.10.-13.10.19

Lunin horoskop
Lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop prinaša razigranost

V ponedeljek boste z vplivom lune v znamenju vodnarja svobodni, razigrani in predvsem usmerjeni v prihodnost. Na vrh zanimanj boste postavili tehnične zadeve in vse kar je povezano s tehnologijo. Pričakujte tudi na svojih profilih več odzivov in komentarjev. Prijetno dogajanje bo preprečilo nečimrnosti, da bi se vas dotaknila in sedaj boste pripravljeni tudi na nova poznanstva.

Torek z zračno energijo prinaša razbremenitve na vseh področjih, predvsem na področju odnosov, kjer si boste zaželeli več širine. Ljubezenski zapleti se bodo razpršili, saj boste vse kar se bo dogajalo zaznavali bolj sproščeno. Nič vas ne bo motilo, saj boste zaposleni s prijetnim dogajanjem, ki lahko izboljša tudi družinske odnose. Zaželeli si boste storiti več za svoje telo.

blankV sredo ob 18.05 uri se luna pomakne v znamenje rib in vas vodi v zasanjanost.

Notranji mir, tišina in kreativni podvigi bodo vaša najboljša izbira. V svetu dela in denarja ne boste najbolj budni, morali boste biti potrpežljivi, da boste zadeve popeljali do ključne točke. Tudi v četrtek in petek vas lahko obremeni težina misli, ki bodo povezane z vašim čustvenim dojemanjem.

V soboto se bodo nežne energije razblinile in s prehodom lune v znamenje ovna prihaja bolj aktiven čas, obarvan s številnimi prijetnimi vzgibi in pestrim druženjem. Pripravljeni boste na delo, akcijo in zabavo, težko pa se boste potrpežljivo držali vseh navodil. V nedeljo prihaja vpliv Polne lune, ki vas lahko malce prestraši. Dvomljivi in raztreseni se boste podajali v nove zgodbe, ki pa bi jih bilo potrebno najprej bolj natančno definirati.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!